ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πληροφορίες Εγγραφής

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Στο New York College αναζητούμε σπουδαστές με προσωπικό κίνητρο, έμπνευση, αφοσίωση στους στόχους και προσήλωση στην αριστεία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδικασία Εγγραφής

Ξεκινήστε την αίτηση σας συμπληρώνοντας το NYC Application Form και υποβάλλετε το υπογεγραμμένο, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά ένα σαρωμένο αντίγραφο στο info@nyc.gr ή στον ακαδημαϊκό σύμβουλό σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποτροφίες

Το New York College υπερασπίζει το δικαίωμα στην Εκπαίδευση για όλους και με πίστη στο ακαδημαϊκό του όραμα, φροντίζει για μηχανισμούς στήριξης απέναντι σε φοιτητές που το χρειάζονται.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Οι σπουδές μου με βοήθησαν να αποκτήσω όλες εκείνες τις γνώσεις και τις δεξιότητες, καθώς και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο απαιτητικό και ευμετάβλητο περιβάλλον των πολυεθνικών επιχειρήσεων." - Γεωργία Παπαδάκη

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ NYC

Το New York College είναι ένας όμιλος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση μέσω των ακαδημαϊκών τους συνεργασιών με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

STUDENT BLOG


Kλιματική αλλαγή και ανθρώπινη υγειά

Η κλιματική αλλαγή η οποία γίνεται αντιληπτή από τον άνθρωπο από τις συνέπειές της, όπως βίαια καιρικά φαινόμενα, καύσωνες πλημμύρες, υψηλές νυχτερινές θερμοκρασίες κ.α. είναι μία πραγματικότητα για τον πλανήτη μας πολύ πριν την εμφάνιση του ανθρώπου. Φυσικά αίτια που προκαλούν κλιματικές αλλαγές, είναι ο Ήλιος, ο διαστημικός καιρός και οι συνθήκες του διαπλανητικού χώρου, ηφαίστεια, αστρονομικά φαινόμενα όπως οι κύκλοι του Milankovitch. Ενδεικτικό των σημαντικών αλλαγών που έχει περάσει ο πλανήτης μας είναι το παρακάτω γράφημα φαίνεται ότι έχουν υπάρξει πολλές περίοδοι στην ανθρωπότητα, κατά τις οποίες παρατηρήθηκαν υψηλότερες θερμοκρασίες και οι οποίες συμπίπτουν με ιστορικά ορόσημα.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe