ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πληροφορίες Εγγραφής

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Στο New York College αναζητούμε σπουδαστές με προσωπικό κίνητρο, έμπνευση, αφοσίωση στους στόχους και προσήλωση στην αριστεία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδικασία Εγγραφής

Ξεκινήστε την αίτηση σας συμπληρώνοντας το NYC Application Form και υποβάλλετε το υπογεγραμμένο, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά ένα σαρωμένο αντίγραφο στο info@nyc.gr ή στον ακαδημαϊκό σύμβουλό σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποτροφίες

Το New York College υπερασπίζει το δικαίωμα στην Εκπαίδευση για όλους και με πίστη στο ακαδημαϊκό του όραμα, φροντίζει για μηχανισμούς στήριξης απέναντι σε φοιτητές που το χρειάζονται.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Οι σπουδές μου με βοήθησαν να αποκτήσω όλες εκείνες τις γνώσεις και τις δεξιότητες, καθώς και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο απαιτητικό και ευμετάβλητο περιβάλλον των πολυεθνικών επιχειρήσεων." - Γεωργία Παπαδάκη

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ NYC

Το New York College είναι ένας όμιλος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση μέσω των ακαδημαϊκών τους συνεργασιών με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

STUDENT BLOG


Τι είναι η πειραματική έρευνα; Πώς μπορεί να διεξαχθεί στον τομέα της Ψυχολογίας;

Ο τομέας της ψυχολογίας είναι ένας πολύ ευρύς τομέας με πολλά μικρότερα υπό-πεδία. Κάθε ψυχολόγος μπορεί να εξειδικευτεί σε οποιαδήποτε από αυτές τις υποδιαιρέσεις μέσω της διεξαγωγής έρευνας και μέσω πρόσθετης εκπαίδευσης. Ένας από τους πιο εξέχοντες και επιδραστικούς τομείς της ψυχολογίας είναι η ερευνητική ψυχολογία.  Οι ερευνητικοί ψυχολόγοι  μελετούν ένα ευρύ φάσμα συμπεριφορικών θεμάτων μεταξύ ανθρώπων και ζώων, συμπεριλαμβανομένων της αίσθησης, της αντίληψης, της προσοχής, της μνήμης, της νόησης και του συναισθήματος.  Οι πειραματικοί ψυχολόγοι χρησιμοποιούν επιστημονικές μεθόδους για τη συλλογή δεδομένων και την εκτέλεση της έρευνας.  Βέβαια, όλοι οι ψυχολόγοι μπορούν να θεωρηθούν ερευνητές, καθώς η έρευνα βρίσκεται στον πυρήνα της ψυχολογίας.  

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe