ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πληροφορίες Εγγραφής

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Στο New York College αναζητούμε σπουδαστές με προσωπικό κίνητρο, έμπνευση, αφοσίωση στους στόχους και προσήλωση στην αριστεία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδικασία Εγγραφής

Ξεκινήστε την αίτηση σας συμπληρώνοντας το NYC Application Form και υποβάλλετε το υπογεγραμμένο, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά ένα σαρωμένο αντίγραφο στο info@nyc.gr ή στον ακαδημαϊκό σύμβουλό σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποτροφίες

Το New York College υπερασπίζει το δικαίωμα στην Εκπαίδευση για όλους και με πίστη στο ακαδημαϊκό του όραμα, φροντίζει για μηχανισμούς στήριξης απέναντι σε φοιτητές που το χρειάζονται.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Οι σπουδές μου με βοήθησαν να αποκτήσω όλες εκείνες τις γνώσεις και τις δεξιότητες, καθώς και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο απαιτητικό και ευμετάβλητο περιβάλλον των πολυεθνικών επιχειρήσεων." - Γεωργία Παπαδάκη

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ NYC

Το New York College είναι ένας όμιλος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση μέσω των ακαδημαϊκών τους συνεργασιών με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

STUDENT BLOG


Corporate Wellness: Πώς να Αποφύγετε τα Συνηθισμένα Λάθη

Η ευεξία των εργαζομένων είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία μιας επιχείρησης. Σύμφωνα με έρευνα του Harvard Business Review, οι εταιρείες που επενδύουν στην ευεξία των εργαζομένων τους καταγράφουν αύξηση της παραγωγικότητας κατά 21% και μείωση των απουσιών λόγω ασθενείας κατά 27%. Ωστόσο, πολλές εταιρείες εφαρμόζουν αποσπασματικές λύσεις που δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τα κοινά λάθη που γίνονται στον τομέα του corporate wellness και θα παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες της εταιρείας μας που διασφαλίζουν μια ολιστική και μακροπρόθεσμη προσέγγιση.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe