ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πληροφορίες Εγγραφής

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Στο New York College αναζητούμε σπουδαστές με προσωπικό κίνητρο, έμπνευση, αφοσίωση στους στόχους και προσήλωση στην αριστεία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδικασία Εγγραφής

Ξεκινήστε την αίτηση σας συμπληρώνοντας το NYC Application Form και υποβάλλετε το υπογεγραμμένο, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά ένα σαρωμένο αντίγραφο στο info@nyc.gr ή στον ακαδημαϊκό σύμβουλό σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποτροφίες

Το New York College υπερασπίζει το δικαίωμα στην Εκπαίδευση για όλους και με πίστη στο ακαδημαϊκό του όραμα, φροντίζει για μηχανισμούς στήριξης απέναντι σε φοιτητές που το χρειάζονται.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Οι σπουδές μου με βοήθησαν να αποκτήσω όλες εκείνες τις γνώσεις και τις δεξιότητες, καθώς και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο απαιτητικό και ευμετάβλητο περιβάλλον των πολυεθνικών επιχειρήσεων." - Γεωργία Παπαδάκη

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ NYC

Το New York College είναι ένας όμιλος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση μέσω των ακαδημαϊκών τους συνεργασιών με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

STUDENT BLOG


Η Διεθνής Οικονομική Ολυμπιάδα καλωσορίζει το New York College

O οικονομικός αλφαβητισμός είναι μια ανεκτίμητη δεξιότητα που επιτρέπει στους πολίτες να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή. Η κατανόηση των βασικών οικονομικών αρχών βελτιώνει την ικανότητα κάποιου να πλοηγείται στην περίπλοκη παγκόσμια οικονομία, να διαχειρίζεται με σύνεση τα προσωπικά του οικονομικά και να συμβάλλει αποτελεσματικά στις συζητήσεις για τη δημόσια πολιτική. Προάγει την κριτική σκέψη και τις δεξιότητες επίλυσης περίπλοκων προβλημάτων, ενθαρρύνοντας μια βαθύτερη κατανόηση του πώς λειτουργούν οι οικονομίες, τι επηρεάζει τις χρηματαγορές, καθώς και τον αντίκτυπο των οικονομικών πολιτικών στην κοινωνία. Τελικά, η οικονομική γνώση εξοπλίζει τα άτομα με τις γνώσεις για να επιτύχουν οικονομική σταθερότητα και να συμμετέχουν ενεργά στον σχηματισμό μιας ευημερούσας οικονομίας.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe