ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πληροφορίες Εγγραφής

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Στο New York College αναζητούμε σπουδαστές με προσωπικό κίνητρο, έμπνευση, αφοσίωση στους στόχους και προσήλωση στην αριστεία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδικασία Εγγραφής

Ξεκινήστε την αίτηση σας συμπληρώνοντας το NYC Application Form και υποβάλλετε το υπογεγραμμένο, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά ένα σαρωμένο αντίγραφο στο info@nyc.gr ή στον ακαδημαϊκό σύμβουλό σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποτροφίες

Το New York College υπερασπίζει το δικαίωμα στην Εκπαίδευση για όλους και με πίστη στο ακαδημαϊκό του όραμα, φροντίζει για μηχανισμούς στήριξης απέναντι σε φοιτητές που το χρειάζονται.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Οι σπουδές μου με βοήθησαν να αποκτήσω όλες εκείνες τις γνώσεις και τις δεξιότητες, καθώς και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο απαιτητικό και ευμετάβλητο περιβάλλον των πολυεθνικών επιχειρήσεων." - Γεωργία Παπαδάκη

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ NYC

Το New York College είναι ένας όμιλος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση μέσω των ακαδημαϊκών τους συνεργασιών με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

STUDENT BLOG


Life with Covid-19

Ύστερα από αρκετές δεκαετίες η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη ξανά με μια νέα απειλή γνωστή ως Covid-19. Η ασθένεια κορονοϊού είναι γνωστή ως οξεία αναπνευστική νόσος 2019-nCoV, την καθιστά μία μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από τον  SARS-CoV-2 . Ο ιός  εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Κίνα στα τέλη του 2019 και σταδιακά εξαπλώθηκε παγκοσμίως.

Τα συμπτώματα του Covid-19 μετά την επαφή με τον ιό ξεκινάνε τις πρώτες 14 μέρες  όπου μπορεί να εμφανιστεί πυρετός , βήχας , δύσπνοια  ή μυϊκοί πόνοι . Συνήθως  οι ασθενείς που παρουσιάζουν επιδείνωση της υγείας τους , εμφανίζουν έντονη δύσπνοια ακόμα και λοίμωξη  στους πνεύμονες.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe