ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Πληροφορίες Εγγραφής

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Στο New York College αναζητούμε σπουδαστές με προσωπικό κίνητρο, έμπνευση, αφοσίωση στους στόχους και προσήλωση στην αριστεία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαδικασία Εγγραφής

Ξεκινήστε την αίτηση σας συμπληρώνοντας το NYC Application Form και υποβάλλετε το υπογεγραμμένο, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά ένα σαρωμένο αντίγραφο στο info@nyc.gr ή στον ακαδημαϊκό σύμβουλό σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποτροφίες

Το New York College υπερασπίζει το δικαίωμα στην Εκπαίδευση για όλους και με πίστη στο ακαδημαϊκό του όραμα, φροντίζει για μηχανισμούς στήριξης απέναντι σε φοιτητές που το χρειάζονται.  

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

"Οι σπουδές μου με βοήθησαν να αποκτήσω όλες εκείνες τις γνώσεις και τις δεξιότητες, καθώς και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στο απαιτητικό και ευμετάβλητο περιβάλλον των πολυεθνικών επιχειρήσεων." - Γεωργία Παπαδάκη

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ NYC

Το New York College είναι ένας όμιλος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που προσφέρουν υψηλής ποιότητας πολυπολιτισμική εκπαίδευση μέσω των ακαδημαϊκών τους συνεργασιών με διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

STUDENT BLOG


Ο κορωνοϊός και η διαχείριση της αλλαγής μέσα από την προσωπική μας ηγεσία
Συνήθως η πρώτη μας αντίδραση όταν ερχόμαστε σε επαφή με κάτι άγνωστο είναι η ανησυχία. Άγνωστο σημαίνει ότι δεν μπορώ να προγραμματίσω, να κάνω αυτά που έκανα, έχοντας την ρουτίνα μου και την ασφάλεια που νιώθει κανείς όταν οργανώνει την ζωή του. Και αν σκεφτούμε ότι το πρώτο συναίσθημα σε κάθε αλλαγή είναι το άγχος και ο φόβος της επιτυχίας και της επίτευξης, τώρα πόσο φόβο και άγχος μπορούμε να νιώσουμε... όταν αυτή η αλλαγή αφορά μία πανδημία θανατηφόρα για ίσως ένα μέρος του πληθυσμού και εξαιρετικά επιζήμια για την παγκόσμια αγορά και οικονομία.
 
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM