ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εκδηλώσεις

Ημερίδα με θέμα: «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Όχι απλά τρόπος ζωής, μια υποσχόμενη καριέρα.»

08 May 2023

Η Σχολή Αθλητικών Επιστημών και Προπονητικής του New York College σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα: «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Όχι απλά τρόπος ζωής, μια υποσχόμενη καριέρα.» τη Δευτέρα, 08 Μάϊου 2023 και ώρα 18.00 στο Αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη).

Ημερίδα με θέμα: Ελληνική Οικονομία και Ανάπτυξη

22 March 2023

Ο Eκπαιδευτικός Όμιλος New York College, με την επιστημονική υποστήριξη του Athens Leadership Lab, σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα: Ελληνική Οικονομία και Ανάπτυξη Ενισχύοντας την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητα σε περιόδους αβεβαιότητας την Τετάρτη, 22 Mαρτίου 2023 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός” (Αθήνα, Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8).

Ημερίδα με θέμα: Γυναίκες και παιδιά ως θύματα Ενδοοικογενειακής Βίας

08 March 2023

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York Collegeως ο μοναδικός εκπαιδευτικός ελληνικός φορέας μέλος του United Nations Global Compact του ΟΗΕ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Ευαισθησίας και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα: «Γυναίκες και παιδιά ως θύματα Ενδοοικογενειακής Βίας» την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ” (Αθήνα, Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8).

 

Ημερίδα με θέμα: Το αύριο των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων

28 February 2023

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Νew York College, με την επιστημονική υποστήριξη του Κέντρου Γεωπολιτικών Αναλύσεων του New York College και Xορηγό Επικοινωνίας το Foreign Affairs, Hellenic Edition σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα: Το αύριο των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασιλίσσης Σοφίας & Ριζάρη 2, Αθήνα).

Hμερίδα με θέμα: Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας

25 January 2023

Ο Eκπαιδευτικός Όμιλος Νew York Collegeμε την επίσημη υποστήριξη του Συνδέσμου Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ και την επιστημονική υποστήριξη του Athens Leadership Lab, σας προσκαλεί σε Hμερίδα με θέμα: Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:30 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη).

 

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ (με Speed Mentoring)

30 November 2022

Ο  Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College σε συνεργασία με την ΑΛΛΗΛΟΝ (το παγκόσμιο Ελληνικό δίκτυο αλληλεγγύης κυρίως υπέρ των νέων, σε θέματα σπουδών, σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας) σας προσκαλούν σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ (με Speed Mentoring) που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00-20.00.

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: "Έξυπνα και Στοχευμένα Μεταπτυχιακά: H σύνδεση τους με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και τη ΝΕΑ αγορά εργασίας"

18 October 2022

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «Έξυπνα και Στοχευμένα Μεταπτυχιακά: H σύνδεση τους με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και τη ΝΕΑ αγορά εργασίας» την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19.00.

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «The Shipping Industry: Everything you wanted to know but were afraid to ask»

13 October 2022

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του New York College σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «The Shipping Industry: Everything you wanted to know but were afraid to ask» την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19.00.

Εκδήλωση με θέμα: «Britain and Europe, Friends and Partners»

11 October 2022

Κεντρικός Ομιλητής ο Sir Graham Brady MP, Βουλευτής του Βρετανικού Κοινοβουλίου και Πρόεδρος της «Επιτροπής 1922» σε Εκδήλωση του University of Bolton της Μεγάλης Βρετανίας και του New York College με θέμα: “Britain and Europe, Friends and Partners”. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13, Αθήνα), την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19.00.

Ημερίδα με θέμα: 100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

06 October 2022

Το Κέντρο Γεωπολιτικών Αναλύσεων του New York College, με Xορηγό Επικοινωνίας το Foreign Affairs, Hellenic Edition, σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα: 100 Χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή Τί σημαίνουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες; που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ” (Αθήνα, Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8).

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: "ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ: θεμέλιο για την σύγχρονη Ιατρική, πρότυπο για την βιωματική εκπαίδευση"

27 June 2022

Το Science Cafe του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ: θεμέλιο για την σύγχρονη Ιατρική, πρότυπο για την βιωματική εκπαίδευση» που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 18.00-20.00.

 

 

 

Blockchain & NFTs: shaping a new economy of value

23 May 2022

Το Science Cafe του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «Blockchain & NFTs: shaping a new economy of value» τη Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022 και ώρα  18.00-20.00.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe