ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εκδηλώσεις

Ανοιχτή Συζήτηση με Θέμα: «Λαϊκισμός και Ανοιχτή Κοινωνία»

30 January 2020

Το Κέντρο Διπλωματίας και Πολιτικών Τεχνολογιών του New York College σας προσκαλεί στην Ανοιχτή Συζήτηση με Θέμα: «Λαϊκισμός και Ανοιχτή Κοινωνία» που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Α1 του New York College (Αμαλίας 38, Σύνταγμα), με Κεντρικό Ομιλητή τον Δημήτρη Δημητράκο, Ομότιμο Καθηγητή Πολιτικής Φιλοσοφίας στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκδήλωση "Το Μέλλον Σήμερα: Smart Cities / Fintech / Ιδιωτικότητα & AI"

30 January 2020

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College σας προσκαλεί στην Εκδήλωση Το Μέλλον Σήμερα: Smart Cities / Fintech / Ιδιωτικότητα & AI. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης (Διονυσίου Αεροπαγίτου 15, Αθήνα).

Ανοιχτή Συζήτηση με Θέμα: «Όψεις του Μεταναστευτικού»

12 December 2019

Το Κέντρο Διπλωματίας και Πολιτικών Τεχνολογιών του New York College σας προσκαλεί στην Ανοιχτή Συζήτηση με Θέμα: «Όψεις του Μεταναστευτικού».

From Growth Mindset theory to Mindset B1, B1+ and B2 – a Publisher’s Perspective.

29 November 2019

The  NYC English Department welcomes Burlington Books

From Growth Mindset theory to Mindset B1, B1+ and B2 – a Publisher’s Perspective.

Carol Dweck’s Growth Mindset theory has gained popularity in recent years. What is Growth Mindset theory and how did it influence Burlington Books’ most recent series, Mindset? What other considerations do publishers have to take into account when developing coursebook materials?

 

Ημερίδα με θέμα: «Η Ευρωατλαντική Προοπτική των Βαλκανίων και η θέση της Ελλάδας»

26 November 2019

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College και ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση, με την υποστήριξη του Κέντρου Γεωπολιτικών Αναλύσεων και του Κέντρου Διπλωματίας και Πολιτικών Τεχνολογιών, σας προσκαλούν σε Ημερίδα με θέμα: «Η Ευρωατλαντική Προοπτική των Βαλκανίων και η θέση της Ελλάδας».

Η Σπουδαιότητα της Πρόληψης στον Καρκίνο του Μαστού

21 November 2019

To New York College σας προσκαλεί σε ενημερωτική διάλεξη με θέμα: "Η Σπουδαιότητα της Πρόληψης στον Καρκίνο του Μαστού" με ομιλήτρια την Dr. Γιώτα Σασοπούλου Πρόεδρο του Γυναικείου Φιλανθρωπικού Σωματείου Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης, Χειρούργο Ειδικών Παθήσεων Μαστού, Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ) και συνεργάτη του Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου.

Άγχος: Ένα συναίσθημα... Πολλές καταστάσεις!

12 November 2019

The NYC Student Counseling Service invites you to a Psychoeducational Seminar Άγχος: Ένα συναίσθημα…Πολλές καταστάσεις! Ελάτε μαζί μας την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, 3-4 στην αίθουσα Κ2.2 στην Καλλιθέα, σε μία διαδραστική συνάντηση με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες μάθησης, για να αποκομίσετε τη γνώση του τι είναι το άγχος, αλλά και πόσο σημαντικό είναι να αναγνωρίζουμε, να εκφράζουμε και να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας, ώστε να φτάσουμε στην ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία. 

Ανοιχτή Συζήτηση με Θέμα: «Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 στην Παγκόσμια Σκακιέρα»

07 November 2019

Το Κέντρο Διπλωματίας και Πολιτικών Τεχνολογιών του New York College σας προσκαλεί στην Ανοιχτή Συζήτηση με Θέμα: «Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 στην Παγκόσμια Σκακιέρα» που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Α1 του New York College (Αμαλίας 38, Σύνταγμα), με Κεντρικό Ομιλητή τον Μελέτη Μελετόπουλο, Διδάκτωρ Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Πανεπιστημίου Γενεύης

Open day for the Executive MBA programme (University of Bolton)

01 November 2019

A rigorous executive program designed to provide knowledge and skills that will help business professionals prepare to become senior managers. A wide range of topics will be covered that may be applied in almost any business: leadership principles and theories, strategic management, human resources management, change management, sales and marketing, basic principles of finance and decision making.

Ημερίδα με θέμα: «H ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

16 October 2019

Το Institute of Greek-Mediterranean Diet του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College λαμβάνει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ημερίδα με τίτλο: «H  ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

Ανοιχτή Συζήτηση με Θέμα: «Λόγοι και Διαδρομές Εκτίναξης του Δυτικού Πολιτισμού μετά τον 15ο Αιώνα»

10 October 2019

Το Κέντρο Διπλωματίας και Πολιτικών Τεχνολογιών του New York College σας προσκαλεί στην Ανοιχτή Συζήτηση με Θέμα: «Λόγοι και Διαδρομές Εκτίναξης του Δυτικού Πολιτισμού μετά τον 15ο Αιώνα» που θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Α1 του New York College (Αμαλίας 38, Σύνταγμα), με Κεντρικό Ομιλητή την Μαρία Ευθυμίου, Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκδήλωση με θέμα: «Σαλαμίς 2020 – 2500 χρόνια Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Πολιτισμού»

01 October 2019

Το Τμήμα «Icarus» της Οργάνωσης AHEPA, με την επίσημη υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College και με αφορμή της συμπλήρωσης, το 2020, των 2500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, σας προσκαλεί σε Εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «ΣΑΛΑΜΙΣ 2020 – 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM