ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εκδηλώσεις

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ & ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ: ΠΡΟΛΗΨΗ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25 November 2023

ΜΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ και το NEW YORK COLLEGE σας προσκαλούν σε ημερίδα για την Έμφυλη & Ενδοοικογενειακή Βια το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:30  NYC Athens Campus: Λεωφ. Αμαλίας 38, Σύνταγμα, Room A1.

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: "Shipping: An extremely competitive industry. A discussion on how you could learn, grow & adapt to succeed."

04 November 2023

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του New York College σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: "Shipping: An extremely  competitive industry. A discussion on how you could learn, grow & adapt to succeed." το Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00.

Ημερίδα με θέμα: Manager η Coach? Τα νέα trends για την ενίσχυση της απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

16 October 2023

Ο Eκπαιδευτικός Όμιλος New York College, με την επιστημονική υποστήριξη του Athens Leadership Lab, σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα: "Manager η Coach ?. Τα νέα trends για την ενίσχυση της απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμικού. Τι χρειάζομαστε στην Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και της έλευσης της Τεχνητης Νοημοσύνης στη ζωή μας" την Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός” (Αθήνα, Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8).

Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ

05 September 2023

Η Σχολή Επιστημών Υγείας του New York College με την επιστημονική υποστήριξη των τμημάτων Βιοιατρικών Επιστημών και Διαιτολογίας - Διατροφολογίας, σας προσκαλεί σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ την Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00.

LIVE Webinar: Next Level YOU! ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

29 June 2023

Η εταιρεία επαγγελματικού προσανατολισμού LABORA και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College σας προσκαλούν σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: Next Level YOU! ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00-21:00.

Ημερίδα με θέμα: «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Όχι απλά τρόπος ζωής, μια υποσχόμενη καριέρα.»

08 May 2023

Η Σχολή Αθλητικών Επιστημών και Προπονητικής του New York College σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα: «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Όχι απλά τρόπος ζωής, μια υποσχόμενη καριέρα.» τη Δευτέρα, 08 Μάϊου 2023 και ώρα 18.00 στο Αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη).

Ημερίδα με θέμα: Ελληνική Οικονομία και Ανάπτυξη

22 March 2023

Ο Eκπαιδευτικός Όμιλος New York College, με την επιστημονική υποστήριξη του Athens Leadership Lab, σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα: Ελληνική Οικονομία και Ανάπτυξη Ενισχύοντας την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητα σε περιόδους αβεβαιότητας την Τετάρτη, 22 Mαρτίου 2023 και ώρα 18:30, στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός” (Αθήνα, Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8).

Ημερίδα με θέμα: Το αύριο των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων

28 February 2023

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Νew York College, με την επιστημονική υποστήριξη του Κέντρου Γεωπολιτικών Αναλύσεων του New York College και Xορηγό Επικοινωνίας το Foreign Affairs, Hellenic Edition σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα: Το αύριο των Ελληνοτουρκικών Σχέσεων την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασιλίσσης Σοφίας & Ριζάρη 2, Αθήνα).

Hμερίδα με θέμα: Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας

25 January 2023

Ο Eκπαιδευτικός Όμιλος Νew York Collegeμε την επίσημη υποστήριξη του Συνδέσμου Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ και την επιστημονική υποστήριξη του Athens Leadership Lab, σας προσκαλεί σε Hμερίδα με θέμα: Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:30 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη).

 

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ (με Speed Mentoring)

30 November 2022

Ο  Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College σε συνεργασία με την ΑΛΛΗΛΟΝ (το παγκόσμιο Ελληνικό δίκτυο αλληλεγγύης κυρίως υπέρ των νέων, σε θέματα σπουδών, σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας) σας προσκαλούν σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ (με Speed Mentoring) που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00-20.00.

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: "Έξυπνα και Στοχευμένα Μεταπτυχιακά: H σύνδεση τους με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και τη ΝΕΑ αγορά εργασίας"

18 October 2022

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «Έξυπνα και Στοχευμένα Μεταπτυχιακά: H σύνδεση τους με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και τη ΝΕΑ αγορά εργασίας» την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19.00.

Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «The Shipping Industry: Everything you wanted to know but were afraid to ask»

13 October 2022

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του New York College σας προσκαλεί σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα: «The Shipping Industry: Everything you wanted to know but were afraid to ask» την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19.00.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe