ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Οφέλη Αποφοίτων

Ο Σύλλογος Αποφοίτων λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ του New York College και των αποφοίτων του. Ως απόφοιτος έχετε πρόσβαση σε όλα τα ακόλουθα οφέλη:

  • Σεμινάρια & Διαλέξεις
  • Υπηρεσίες Γραφείου Επαγγελματικής Αποκατάστασης
  • Ακαδημαική Συμβουλευτική
  • Αθλητισμός

Πιο αναλυτικά:

Σεμινάρια & Διαλέξεις

Με βάση την έννοια του Life Long Learning, το Τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων κρατά ενήμερους τους αποφοίτους για κάθε διάλεξη και σεμινάριο που λαμβάνει χώρα στο New York College στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Οι διαλέξεις γίνονται χωρίς επιβάρυνση και οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης

Το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης επιτρέπει στους αποφοίτους να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε διαδικασίες ανεύρεσης εργασίας. Προσφέρει ευκαιρίες για την επαγγελματική τους κατάρτιση και τη δικτύωση τους σε διάφορους τομείς. Κάθε απόφοιτος αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και τον αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Εάν έχετε ερωτήσεις, χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή επιθυμείτε να συζητήσετε μια εκδήλωση ή δραστηριότητα δικτύωσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο 210 3225961 ή στο e-mail: careeroffice@nyc.gr

Ακαδημαϊκή Συμβουλευτική και επαγγελματική


Εάν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ένα νέο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, ο Σύλλογος Αποφοίτων θα σας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές. Σε συνεργασία με τα Ακαδημαϊκά Τμήματα του New York College, θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Αθλητισμός & Ψυχαγωγία

Ο Σύλλογος Αποφοίτων είναι σε συνεχή συνεργασία με το Αθλητικό Τμήμα του Κολλεγίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο sports@nyc.gr

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe