ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Τελετή Αποφοίτησης UNYT 2016


19 July 2016
Τελετή Αποφοίτησης UNYT 2016

Το University of New York Tirana πραγματοποίησε την 11η Τελετή Αποφοίτησης του στις 8 Ιουλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sheraton. Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι και προσωπικότητες ήταν παρόντες, μεταξύ των οποίων και η Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αλβανία, κα Romana Vlahutin, η οποία ήταν η κεντρική ομιλήτρια της Τελετής.

Πάνω από εκατό μαθητές του UNYT έλαβαν τα διπλώματά τους κατά τη διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης. Οι φετινοί πτυχιούχοι αναμένεται να ενταχθούν στους αποφοίτους του  UNYT, που κατέχουν σήμερα θέσεις κύρους στις τοπικές και διεθνείς αγορές εργασίας. Η υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα και η πολυπολιτισμική φύση που δεσπόζει στους χώρους του Πανεπιστημίου, δίνει στους αποφοίτους του UNYT ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων στην αναζήτηση επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Πρέσβης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αλβανία, Romana Vlahutin δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Η δηλωμένη αποστολή του Πανεπιστημίου σας είναι να εκπαιδεύσει τους αυριανούς ηγέτες, και είμαι πραγματικά ευτυχής που βλέπω αυτό το όμορφο δυναμικό που εκπροσωπείτε. Μία από τις βασικές αρχές του Πανεπιστημίου σας είναι να υποστηρίζει την ακαδημαϊκή ελευθερία για την διεξαγωγή έρευνας, διδασκαλίας, δημοσίευσης και ομιλίας σύμφωνα με τα πρότυπα της επιστημονικής δραστηριότητας, χωρίς παρεμβολές και χωρίς ποινές. Παρακαλώ, αγαπήστε την ελευθερία αυτή, υπερασπιστείτε την και χρησιμοποιήστε την. Εκφράστε αυτό που σκέφτεστε, απαιτήστε αυτό που θεωρείτε δίκαιο, αγωνιστείτε για αυτό που πιστεύετε... Είστε νέοι, είστε έξυπνοι και είστε γεμάτοι περιέργεια. Ταξιδέψτε, μάθετε, ανταλλάξετε – αλλά επιστρέψτε στο σπίτι σας. Η χώρα σας έχει ανάγκη.»

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC, κος Ηλίας Φούτσης καταλήγοντας στην ομιλία του είπε τα εξής:

«Θέλω να εκφράσω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου προς τους γονείς των μαθητών. Επιλέγοντας το UNYT έχετε διασφαλίσει μια εκπαίδευση για τα παιδιά σας σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές περιόδους, η εκπαίδευση είναι το ισχυρότερο όπλο εναντίον απαιτητικών παγκόσμιων συνθηκών.»

Το UNYT ιδρύθηκε το 2002 και είναι το πρώτο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Αλβανία. Το UNYT προσφέρει παράλληλα πτυχία διαπιστευμένα τόσο από τις ΗΠΑ αλλά και την Αγγλία, σε συνεργασία με το Empire State College του State University of New York και του University of Greenwich.

H κεντρική ομιλήτρια, Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αλβανία, κα Romana Vlahutin.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC, κος Ηλίας Φούτσης την διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή αποφοίτησης του UNYT.

Από αριστερά προς τα δεξιά, Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC, κος Ηλίας Φούτσης, η Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αλβανία, κα Romana Vlahutin, ο Διευθύνων Σύμβουλος του UNYT Κος Ανδρέας Γαλάτουλας, Η Πρέσβειρα της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Αλβανία Κα Ελένη Σουράνη.

UNYT Απόφοιτοι του 2016.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe