ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Όροι Συμμετοχής "Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Instagram"

 • Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε άτομα ηλικίας 17-26 ετών.
 • Για την ευκαιρία σας να κερδίσετε θα πρέπει να ακολουθήσετε ρητά τα παρακάτω βήματα:
  1. Ακολουθήστε το New York College στο Instagram.
  2. Κάντε like στα προηγούμενα 3 ποστ.
  3. Δημιουργήστε μια φωτό σε ύφος χειμερινό και γιορτινό! Στη φωτό πρέπει να απεικονίζεται το logo του New York College (για παράδειγμα, εσείς ή ένας φίλος μπορείτε να φοράτε ένα hoodie NYC ή να κρατάτε μια κούπα με το logo μας. Αν δεν έχετε merchandise NYC, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το logo μας ως στοιχείο της φωτό σας. Το πώς εξαρτάται εντελώς από εσάς). Ακολουθείστε αυτόν τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε το logo του New York College σε υψηλή ανάλυση.
  4. Ποστάρετε τη φωτό στο Instagram feed σας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου. Βεβαιωθείτε πως έχετε κάνει tag @newyorkcollege και έχετε χρησιμοποιήσει το hashtag #nyccard
  5. Συμπληρώστε τη Φόρμα Διαγωνιζόμενου! Αυτό είναι απαραίτητο ώστε η συμμετοχή σας να θεωρείται έγκυρη.
 • Στις 8 Ιανουαρίου 2021, θα ανεβάσουμε τις συμμετοχές σας στα Instagram stories μας και θα αφήσουμε την απόφαση για τους νικητές στους ακόλουθούς μας, οι οποίοι θα μπορούν να ψηφίζουν μέσω του Sliding Polls του Instagram για ένα 24ωρο μέχρι τη λήξη κάθε story.
 • Οι δημιουργοί των έξι φωτογραφιών με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν τα έξι δώρα μας. Οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή των δώρων τους τηλεφωνικά, καθώς και δημόσια μέσω story στο Instagram.
 • Για την παραλαβή των δώρων τους, οι νικητές πρέπει να έχουν μαζί φωτοαντίγραφο της ταυτότητάς τους, ώστε να πιστοποιείται η ηλικία τους.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση στο NYC Seminars Club με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε σεμινάρια και ημερίδες από την επιστημονική ομάδα του New York College.
 • Η δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου θα πραγματοποιηθεί 10 ημέρες μετά την ανακοίνωση των νικητών και θα δημοσιοποιηθεί μέσω οπτικοακουστικού υλικού (φωτογραφίες, βίντεο) σε μεταγενέστερο χρόνο.
 • Παρακαλούμε το περιεχόμενο να βασίζεται στον σεβασμό προς όλους. Το περιεχόμενο που θα παραβαίνει τις σχετικές οδηγίες προς την κοινότητα του Instagram θα αποκλείεται από τον διαγωνισμό. Το New York College διατηρεί το δικαίωμα να καθορίσει το τι αποτελεί ανάρμοστο περιεχόμενο και να αποκλείσει συμμετοχές από τον Διαγωνισμό.
 • Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες συναινούν στη χρήση και δημοσιοποίηση των φωτογραφιών της συγκεκριμένης δράσης από το NEW YORK COLLEGE για διαφημιστικούς λόγους.
 • Ακολουθείστε αυτόν τον σύνδεσμο για να κατεβάσετε το logo του New York College σε υψηλή ανάλυση.
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe