ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

MSc Crisis Management in the Health Sector: 3 ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

TO NEW YORK COLLEGE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 3 ΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ UNIVERSITY OF BOLTON ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Το New York College, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, προσφέρει ως ελάχιστο φόρο τιμής στους υγειονομικούς – γιατρούς και νοσηλευτές- 3 ολικές υποτροφίες σπουδών για το MSc στη Διαχείριση Κρίσεων στον Τομέα Υγείας. Το καταξιωμένο αυτό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών προσφέρεται από το New York College και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον τομέα Υγείας σε συνεργασία με το κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF BOLTON της Μεγάλης Βρετανίας, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε γιατρούς και νοσηλευτές να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητές τους στην αντιμετώπιση των κρίσεων και των καταστροφών.

Το Ακαδημαϊκό προσωπικό αποτελείται από ειδικούς επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα αναπτύξουν μαθήματα πρακτικής άσκησης και θεωρητικής εκπαίδευσης, βασισμένα στην πρόσφατη βιβλιογραφία και την εμπειρία των ακαδημαϊκών. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να διαφοροποιούν τις φάσεις της κρίσης με κριτική σκέψη και επιπλέον θα μπορούν να αξιολογούν εναλλακτικές προσεγγίσεις για τη Διαχείριση Κρίσεων.

Στο τέλος των σπουδών θα αποκτήσουν ένα αξιόπιστο πτυχίο, απευθείας από το UNIVERSITY OF BOLTON. Το Βρετανικό πτυχίο είναι επαγγελματικά ισοδύναμο με τα αντίστοιχα πτυχία των ελληνικών κρατικών Πανεπιστημίων και αναγνωρίζεται παγκοσμίως για επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα προσφέρεται και με online interactive διδασκαλία.

* Οι υποτροφίες αφορούν μόνο στα δίδακτρα σπουδών και όχι στο τέλος εγγραφής (registration fee) του συνεργαζομένου ξένου κρατικού Πανεπιστημίου.  Οι δικαιούχοι των υποτροφιών θα πρέπει να πληρούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια εισαγωγής στο πρόγραμμα για το οποίο κέρδισαν την υποτροφία, όπως αυτά καθορίζονται από το πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe