ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Τελετή Αποφοίτησης UNYP 2016


20 July 2016
Τελετή Αποφοίτησης UNYP 2016

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2014, τo University of New York in Prague πραγματοποίησε την 15η ετήσια τελετή αποφοίτησης στο Palác Žofín.

Περισσότεροι από 150 απόφοιτοι από 40 διαφορετικές χώρες έλαβαν τα πτυχία τους από το UNYP και τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, το Empire State College του State University of New York, το National American University, και το Le Salle University.

Οι απόφοιτοι έλαβαν πτυχία στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Επικοινωνία & Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στην Αγγλική Γλώσσα & Φιλολογία, στις Διεθνείς & Οικονομικές Σχέσεις, στην Ψυχολογία και Μεταπτυχιακά στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επαγγελματική και Επιχειρηματική Επικοινωνία.

Περισσότεροι από 600 καλεσμένοι παρακολούθησαν την τελετή έναρξης για να γιορτάσουν και να συγχαρούν τους αγαπημένους τους για την δύσκολη προσπάθειά του και την επιτυχία τους. Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά διαδικτυακά, έτσι ώστε φίλοι και συγγενείς που δεν ήταν σε θέση να παραστούν στην εκδήλωση, παρακολούθησαν και απόλαυσαν τους αποφοίτους να λαμβάνουν τα πτυχία τους.

Φέτος, η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Dr. Thomas P. Mackey, Αντιπρόεδρο Κοσμήτορα για Ακαδημαϊκά προγράμματα του Empire State College, SUNY. Αποδίδοντας τιμές στους αποφοίτους για τα ακαδημαϊκά τους επιτεύγματα, επισήμανε το πόσο σημαντικό είναι τώρα που είναι υπεύθυνοι για τον κόσμο που ζούμε, και ενθάρρυνε τους μαθητές να είναι ενεργοί.

«Σε ένα παγκόσμια συνδεδεμένο κόσμο, μια από τις ευθύνες είναι η ανταπόδοση, και αυτό μπορεί να λάβει πολλές μορφές, ίσως ανταποδίδοντας ως φίλος, ως συνάδελφος ή ως πολίτης. Μπορείτε να ανταποδώσετε ως σύμβουλος σε κάποιον άλλο, με τον ίδιο τρόπο που σας έχουν συμβουλέψει κατά την μαθησιακή σας εμπειρία στην Πράγα, ή με άλλους τρόπους που αντικατοπτρίζουν την ίδια ιδέα της καθοδήγησης, της πρόκλησης και της υποστήριξης σε άλλους, έτσι ώστε να πετύχουν τους δικούς τους δια βίου μάθησης στόχους. Ανταποδίδοντας μπορείτε να μας βοηθήσετε να παρέχουμε πρόσβαση στην μάθηση και στις ιδέες και στην ενθάρρυνση κάποιου άλλου να πετύχει τους δικούς του μοναδικούς μαθησιακούς στόχους.»

Οι απόφοιτοι του 2016, πτυχιούχοι του Αμερικάνικου πτυχιακού προγράμματος που προσφέρει το UNYP σε συνεργασία με το State University of New York, Empire State College, εντάσσονται σε μία αναπτυσσόμενη κοινότητα 77,000 αποφοίτων του Empire State College. Η συνεργασία μας με το State University of New York είναι αξιοσημείωτη, δεδομένου ότι οι πτυχιούχοι μας εντάσσονται στην κοινότητα των αποφοίτων του SUNY που περιλαμβάνει 3 εκατομμύρια αποφοίτους, και αυτή η μεγάλη κοινότητα συμπεριλαμβάνει και ηγέτες με επιρροή από όλο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος του UNYP κος Ηλίας Φούτσης, έκλεισε την τελετή με μια ενθαρρυντική ομιλία προς τους νέους αποφοίτους: «Μην διστάζετε ούτε δευτερόλεπτο! Κατακτήστε τους στόχους σας! Πραγματοποιήστε τα όνειρά σας! Αγωνιστείτε για αυτά! Αλλά επίσης, μοιράστε τους στόχους και τα όνειρά σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Κάντε τους να πιστέψουν στο όραμα σας! Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της ψυχής, το πάθος της νιότης, τις αξίες της εκπαίδευσης που αποκτήσατε μαζί μας, για να προσφέρετε στην χώρα σας, στην Ευρώπη και στην ίδια την ανθρωπότητα!»

Οι καθηγητές και το προσωπικό του University of New York in Prague εύχεται στους αποφοίτους του 2016 υπέρτατη επιτυχία για το μέλλον και συνεχή προσωπική ανάπτυξη και γνώση, Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την αποφασιστικότητα τους, την αντοχή τους και τα κατορθώματα τους.

 

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe