ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Διεπιστημονικό συνέδριο: Man & his creations


11 September 2020
Διεπιστημονικό συνέδριο: Man & his creations

Ένα πολύ σημαντικό συνέδριο πρόκειται να λάβει χώρα μεταξύ από 20-23 Οκτωβρίου 2020 με τίτλο “Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του” με οργανωτικό φορέα την εταιρεία  Athens Calls Athens, με σκοπό να αναπτύξει συνεργίες σε κοινωνικό, πολιτιστικό, αναπτυξιακό και ερευνητικό επίπεδο και δεσμούς μεταξύ πόλεων με το όνομα «Αθήνα» σε παγκόσμια κλίμακα. Το συνέδριο μάλιστα τελεί και υπό την αιγίδα φορέων όπως η Περιφέρεια Αττικής,  ο Δήμος Αθηναίων  το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,  το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κ.α.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να καθιερώσει ένα διεθνή διάλογο μεταξύ των ερευνητών, καθηγητών, φοιτητών και εν γένει της Επιστημονικής κοινότητας αλλά και κάθε άλλου ενδιαφερομένου, με σκοπό να διερευνήσει θεμελιώδη ζητήματα της πορείας του Σύγχρονου Ανθρώπου ως προς τη συνείδησή του, τη βιολογική, συναισθηματική και πνευματική εξέλιξή του, την κοινωνική του φύση, την αντίληψη του χρόνου και του χώρου, τη διαχείριση του περιβάλλοντος, την ευημερία του, καλώντας τις σύγχρονες επιστήμες σε συνεχή διάλογο. Στο συνέδριο συμμετέχουν σπουδαίοι επιστήμονες από όλο το φάσμα των επιστημών

Tο New York College είναι το μόνο ιδιωτικό ελληνικό τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα που στηρίζει αυτή την σημαντική προσπάθεια. Εκπροσωπείται μάλιστα και στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα από εισηγήσεις του Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά, Πρύτανη του New York College, (The Captivator Leader: Leading creatively by Ethos, Pathos and Logos),  του Δρ Κωνσταντίνου Καλαχάνη Συντονιστή Ερευνών του New York College (Space Impacts on Human Health) και της Υπ. Δρ Ευγενίας Παυλάκου Brand & Marketing Manager του New York College (Positive Organizational Behavior for Better Psychology and Results in the Workplace) .

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College στηρίζει την έρευνα και την καινοτομία προετοιμάζοντας ένα καλύτερο μέλλον για τους αποφοίτους του και την ελληνική κοινωνία.

Επίσημη σελίδα του συνεδρίου: https://athenscallsathens.gr/

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe