ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εκδηλώσεις

MARITIME FORUM: “Shipping Industry: new challenges and new opportunities”

27 March 2017

The Department of Maritime Studiesat New York College is proud to announce its annual forum

Ο Δρ Luke Prodromou στο New York College Θεσσαλονίκης

20 March 2017

Στα πλαίσια των Δράσεων (Φόρουμ Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας) του Τμήματος της Αγγλικής Γλώσσας και Διδασκαλίας του New York College, Θεσσαλονίκης, ο Δρ. Luke Prodromou έδωσε σεμινάριο στο οποίο εστίασε στην ανάγκη για μία δημιουργική προσέγγιση στη προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας. 

Εκδήλωση με θέμα "Britain and Europe - Post Brexit" από το New York College" και το πανεπιστήμιο του Bolton, Μ. Βρετανία

20 March 2017

To NEW YORK COLLEGE και το Πανεπιστήμιο του BOLTON, Μ. Βρετανία σας προσκαλούν στην Εκδήλωση με θέμα: Britain and Europe - Post Brexit, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13, Αθήνα),  την Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017 και ώρα 18:30.

Career Skills Workshop

17 March 2017

Στα πλαίσια των Ημερών Καριέρας 2017, ο Εκπαιδευτικός όμιλος New YorK Collge διοργανώνει 3ωρο εργαστήρι επαγγελματικής κατάρτισης με συμμετοχή στελεχών και ειδικών ειδικευμένων στην αγορά εργασίας. Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στο κεντρικό κτήριο του New York College- Αμαλίας 38, Σύνταγμα- Αίθουσα Α1.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe