ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Give your LinkedIn Profiles a Professional Makeover |Lecture at New York College


09 November 2016
Give your LinkedIn Profiles a Professional Makeover |Lecture at New York College

Ο Ντένης Κουτούδης, ιδρυτής & CEO της LinkedSuperPowers, εταιρείας με πελατολόγιο σε Αγγλία, Γερμανία, Φιλανδία, Αμερική, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ελλάδα, γκουρού των Social Media και δη του LinkedIn – πανω απο 1.6 εκατομμύριο διαδικτυακούς ακολούθους – θα μας αποκαλυψει τα μυστικά μονοπάτια που πρέπει να ακολουθήσουμε για να κάνουμε το ηλεκτρονικό μας προφίλ στο LinkedIn να λάμψει.

Ο κ. Κουτούδης σπούδασε Business Administration στην Αγγλία και απέκτησε MBA (Master In Business Administration) από Ελβετικό Πανεπιστήμιο μέσω του New York College. Μέσα στην εργασιακή του πορεία ανέλαβε τα τμήματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων σε εταιρείες που δραστηριοποιούνταν σε διάφορους τομείς (Διαχείρισης Ακινήτων, Χρηματοοικονομικών, Τροφίμων & Ποτών & Commodities Trading).

Η έμπνευση για την ενασχόλησή του με το LinkedIn προέκυψε αρχικά μέσα από την δική του εμπειρία, χρησιμοποιώντας αμέτρητες στρατηγικές και τεχνικές του δικτύου για λογαριασμό κάθε εταιρείας στην οποία δραστηριοποιήθηκε. Σήμερα εκτός από την LinkedInSuperPowers παρουσιάζει στρατηγικές Linkedin στο Bizcatalyst360.com και στο AlphaGamma, ένα πανευρωπαϊκό portal επιχειρηματικότητας, βοηθώντας νέους που αναζητούν εργασία και νέους επιχειρηματίες από όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με το Trending.gr o Κουτούδης κατέχει την πρώτη θέση ως κορυφαίος Έλληνας χρήστης του Twitter (Top Greek Twitter User) , έχει περισσότερους από 1.518.000 followers. Τρία tweet του μάλιστα κατέχουν τις τρεις πρώτες θέσεις ως τρία από τα πιο διαδεδομένα (retweeted) ελληνικά tweets που έχουν γίνει ποτέ. Όσο για τα άρθρα του για το LinkedIn πολύ συχνά καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στον τομέα του (“LinkedIn Tips” του LinkedIn Pulse) παγκοσμίως με εκατοντάδες shares likes και comments των φανατικών του ακολούθων, ενώ έχει δημοσιευθεί μεταξύ άλλων στην διεθνή Huffington Post, το Entrepreneur.com και το CNN iReport.

Μάλιστα τον προηγούμενο μήνα ψηφίστηκε από το διεθνούς φήμης website ως ο νούμερο 1 επαγγελματίας στα Social Media που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter σε όλο τον πλανήτη και ανάμεσα στους 100 πιο δυνατούς social media experts.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 15:00-16:30

Αμαλίας 38, Σύνταγμα, Τηλ.: 2103225961, studentaffairs@nyc.grwww.nyc.gr | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ STUDENTAFFAIRS@NYC.GR

  • Αφίσα

Αφίσα

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe