ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση: Υβριδικός Πόλεμος στην Ανατολική Μεσόγειο: Η Πρόκληση για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση

28 May 2020

Το Κέντρο Γεωπολιτικών Αναλύσεων του New York College με την επίσημη υποστήριξη του Κέντρου Διπλωματίας και Πολιτικών Τεχνολογιών και Χορηγό Επικοινωνίας το Foreign Affairs – Hellenic Edition, σας προσκαλεί σε Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: «Υβριδικός Πόλεμος στην Ανατολική Μεσόγειο: Η Πρόκληση για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση» που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 28 Μαίου και ώρα 19:00.

Διαδικτυακή Εκδήλωση: Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Χώρας ως Εργαλείο για την Αντιμετώπιση και Διαχείριση Κρίσεων

18 May 2020

Το Athens Leadership Lab του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων, σας προσκαλεί σε Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: «Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Χώρας ως Εργαλείο για την Αντιμετώπιση και Διαχείριση Κρίσεων: Προκλήσεις και Προβληματισμοί» που θα λάβει χώρα την Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 και ώρα 19:00.

NYC Webinar: Η Αυτοφροντίδα στην Ψυχική Υγεία των νέων

08 May 2020

Γιατί είναι τόσο σημαντική; Ποιο είναι το κλειδί για μια ισορροπημένη ζωή; Όλα ξεκινούν με το βασικό ερώτημα: Φροντίζεις τον εαυτό σου; Η απάντηση συνήθως, χωρίς να το σκεφτείς και πολύ, είναι ναι! Μα φυσικά και φροντίζω τον εαυτό μου! Ωστόσο, στην ερώτηση με ποιον τρόπο φροντίζεις τον εαυτό σου, πολλοί δυσκολεύονται να απαντήσουν και οι παγίδες ξεκινούν! 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe