ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Αποφοιτήσεις NYC

Κάθε χρόνο εξέχουσες προσωπικότητες διεθνούς κύρους δίνουν το παρόν με διαλέξεις και ομιλίες στις Τελετές Αποφοίτησης του Ομίλου New York College. Με την παρουσία τους όχι μόνο τιμούν τους αποφοίτους μας αλλά και αποτελούν έμπνευση για την μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Τελετή Αποφοίτησης UNYP 2016

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2014, τo University of New York in Prague πραγματοποίησε την 15η ετήσια τελετή αποφοίτησης στο Palác Žofín. Περισσότεροι από 150 απόφοιτοι από 40 διαφορετικές χώρες έλαβαν τα πτυχία τους από το UNYP και τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, το Empire State College του State University of New York, το National American University, και το Le Salle University.

20 July 2016

Τελετή Αποφοίτησης UNYT 2016

Το University of New York Tirana πραγματοποίησε την 11η Τελετή Αποφοίτησης του στις 8 Ιουλίου 2016 στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Sheraton. Διακεκριμένοι προσκεκλημένοι και προσωπικότητες ήταν παρόντες, μεταξύ των οποίων και η Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αλβανία, κα Romana Vlahutin, η οποία ήταν η κεντρική ομιλήτρια της Τελετής.

19 July 2016

Τελετή Αποφοίτησης 2016 του New York College Θεσσαλονίκης

Η Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Ξενοδοχείο The Met Hotel. Στην τελετή αποφοίτησης απονεμήθηκαν τα πτυχία στους απόφοιτους των προγραμμάτων Bachelor's και Master's του New York College, που προσφέρονται σε συνεργασία με Βρετανικά, Γαλλικά και Αμερικανικά Πανεπιστήμια. Η απονομή των πτυχίων έγινε από τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων.

12 July 2016

O διδάκτωρ Ιατρικής Μπερνάρ Κουσνέρ, συν-ιδρυτής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ιδρυτής των Γιατρών του Κόσμου και τ. Υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων της Γαλλικής Δημοκρατίας με κεντρική ομιλία και απονομή πτυχίων στην τελετή αποφοίτησης του NYC

Το New York College (NYC) διοργάνωσε λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο στην Αθήνα. Τα πτυχία Bachelor, Master και PhD, που αποκτούν οι απόφοιτοι με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν από ακαδημαϊκούς εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων μεταξύ των οποίων ο Δρ. Alfred Ntoko, Κοσμήτορας του State University of New York-Empire State College, Η.Π.Α., o κος Timothy Barry Διευθυντής του Τμήματος Διεθνών Συνεργασιών του University of Greenwich, Ην. Βασίλειο, ο Πρύτανης του University of Bolton, Καθηγητής Δρ. George Ε. Holmes DL και η Διευθύντρια του προπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης κα Isabelle Sole του Université Toulouse 1 Capitole, Γαλλίας.

11 July 2016
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe