ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Λεωνίδας Αρντ

Λεωνίδας Αρντ

BS Computer Science, State University of New York, Empire State College.

Τελείωσα το Λύκειο στο Ηράκλειο της Κρήτης και μετά σπούδασα Πληροφορική στο New York College Θεσσαλονίκης και αποφοίτησα το 2005 με το πτυχίο από το State University of New York Empire State College. Σήμερα εργάζομαι ως Ταμίας στην JP Chase Βank στο Οχάιο.

Η επιστήμη της Πληροφορικής  ασχολείται με αριθμούς και επίλυση προβλημάτων και απαιτεί αναλυτική και κριτική σκέψη, δεξιότητες που εφαρμόζω σε καθημερινή βάση και στις οποίες είμαι αποτελεσματικός χάρη στο γνωστικό υπόβαθρο που απέκτησα.

Οι ολιγάριθμες τάξεις και η προσωπική σχέση με τους καθηγητές ήταν τα στοιχεία που με έκαναν να αγαπήσω ιδιάιτερα το πρόγραμμα. Δεν ήμουν απλά ένας αριθμός για τους καθηγητές μου, ήξεραν ποιος είμαι. Χάρη σε αυτή την στενή συνεργασία με τους καθηγητές μου μπορούσα να κατανοώ καλύτερα τη διδασκόμενη ύλη και να διεκπαιραιώνω τις εργασίες μου. Επιπλέον, το γεγονός ότι διδασκόμουν όλα τα μαθήματα στα αγγλικά με βοήθησε να εξοικειωθώ με τη γλώσσα. Ταυτόχρονα η αμερικανική εκπαίδευση που πήρα με βοήθησε να καταλάβω ότι δεν χρειάζεται να ταξιδέψει κανείς στις Η.Π.Α για να κάνει σπουδές αυτού του επιπέδου.

Το New York College και το Ashland University όπου συνέχισα τις σπουδές μου  με βοήθησαν να γίνω ο άνθρωπος που είμαι σήμερα: ανοιχτόμυαλος. Όταν αντιμετωπίζω δυσκολίες ανατρέχω στις μέρες που ήμουν φοιτητής και νιώθω ξανά αυτοπεποίθηση και ετοιμότητα να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες βήμα προς βήμα. 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας προσπαθείστε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Όσα περισσότερα εφόδια αποκτήσετε τόσο καλύτερα προετοιμασμένοι θα είστε, αρχικά για να αντιμετωπίσετε τις προσκλήσεις της αγοράς μετά την αποφοίτησή σας και στη συνέχεια για να καταφέρετε να ξεχωρίσετε. Προσπαθείστε να βρείτε έναν μέντορα. Όλοι οι καθηγητές σας έχουν περάσει από το ίδιο μονοπάτι με εσάς και μπορούν να σας δείξουν το σωστό δρόμο. Ο William J. Bryan επεσήμανε ότι: «Το πεπρωμένο δεν είναι θέμα τύχης, αλλά επιλογής. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να προσδοκούμε αλλά κάτι που πρέπει να επιτύχουμε».

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM