ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σχολή Φιλοξενίας και Τουρισμού

Σχολή Τουρισμού – Τουριστικά

 

Η Σχολή Φιλοξενίας και Τουρισμού του NEW YORK COLLEGE προσφέρει την απαραίτητη εκπαίδευση για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στους ταχέως αναπτυσσόμενους κλάδους του τουρισμού και της φιλοξενίας. Τα προγράμματα σπουδών στους τομείς της Φιλοξενίας και του Τουρισμού έχουν ως στόχο να παρέχουν στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα γνώσεων στη διοίκηση των τουριστικών επιχειρήσεων και των δομών φιλοξενίας, να τους εξοικειώσουν με τις νέες τεχνολογίες και πρακτικές του τομέα και να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν επιχειρηματικό και καινοτόμο πνεύμα.

Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την οργάνωση και τη λειτουργία των τμημάτων μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής επιχείρησης, να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση επιχειρήσεων στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού, και να αντιληφθούν τη σημασία των περιβαλλοντικών, ηθικών και κοινωνικών θεμάτων που αφορούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα σπουδών προάγει επίσης την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μέσω πρακτικών ασκήσεων, επαφής με επιχειρήσεις για επαγγελματική αποκατάσταση, ημερών καριέρας και άλλων δραστηριοτήτων.

Οι απόφοιτοι της Σχολής Φιλοξενίας και Τουρισμού έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν σε ποικίλες θέσεις στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και να αναπτύξουν καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες των αποφοίτων περιλαμβάνουν τη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, το μάρκετινγκ, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδρίων, τη διαχείριση μικρών επιχειρήσεων στον τομέα της εστίασης και άλλες σχετικές θέσεις.

Ανακαλύψτε όλες τις σχολές του NYC

 

Προγράμματα Τουριστικών Επαγγελμάτων

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe