ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Mini Mba - Executive Leadership Program

Executive Leadership Program (mini mba): Ηγετικές και Διοικητικές Ικανότητες για επιτυχημένη καριέρα


MINI MBA ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Σκοπός του executive leadership program είναι η ουσιαστική συμβολή στη διαρκή επιτυχία των επιχειρήσεων και οργανισμών καθώς και στην επιτυχημένη καριέρα των στελεχών. Το πρόγραμμα εστιάζει στην ανάπτυξη των πλέον κρίσιμων διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων που απαιτεί η αποτελεσματικότητα, η ανταγωνιστικότητα και η ανάπτυξη σε συνθήκες αβεβαιότητας, πολυπλοκότητας έντονου ανταγωνισμού και συνεχών αλλαγών.

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Καθηγητής και Συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς Πρύτανης New York College, Ιδρυτής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΑΣΣΟΕ).

“Το Executive Leadership mini MBA προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα για την ανάπτυξη των στελεχών ώστε να συμβάλλουν στην επιτυχία των επιχειρήσεων και των οργανισμών τους και μέσω αυτής να εξασφαλίζουν τη δική τους επιτυχημένη καριέρα. Κύριος στόχος μας είναι η ανάπτυξη των ηγετικών στελεχών που θα εμπνέουν και θα οδηγούν τους ανθρώπους και τους οργανισμούς τους να επιτύχουν εξαιρετικές επιδόσεις στο επιχειρηματικό στερέωμα. Αυτό αποτελεί την φιλοσοφία του προγράμματος και των διδασκόντων που συνοπτικά ερμηνεύεται με την αντίληψη: “Leaders not only Managers”.”


Λεπτομέρειες
 • Περιεχόμενο

 • Μαθήματα

 • Καθηγητές

 • Πληροφορίες

Περιεχόμενο

Περιεχόμενο: Το πρόγραμμα αποτελείται από έξι μαθήματα που αποτελούν τον κορμό του περιεχομένου των προγραμμάτων MBA παγκοσμίως. Εστιάζει στην ανάπτυξη ηγετικών και διοικητικών ικανοτήτων, σε μεθόδους και εργαλεία που έχουν εφαρμογή στη πράξη. Στηρίζεται σε εργαστηριακές μεθόδους μάθησης, όπως μελέτες πραγματικών περιπτώσεων, ομαδικές εργασίες, παίγνια, αυτοδιαγνωστικά εργαλεία και οδηγούς προσωπικής βελτίωσης.

Μαθήματα

Μαθήματα:

 • Management και Ηγεσία (12 ώρες)
 • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (12 ώρες)
 • Χρηματοοικονομική Διοίκηση (12 ώρες)
 • Διοίκηση Πωλήσεων (12 ώρες)
 • Marketing και Digital Marketing (12 ώρες)
 • Supply Chain Management (12 ώρες)

Καθηγητές

Οι διδάσκοντες του προγράμματος είναι οι διακεκριμένοι καθηγητές και ανώτερα στελέχη με πλούσια εκπαιδευτική και επαγγελματική εμπειρία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

 • Δρ. Μπουραντάς Δημήτρης

Ο Δρ. Δημήτρης Μπουραντάς είναι Πρύτανης και Διευθυντής του Executive MBA στο New York College και πρώην καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό άρθρων για τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Έχει συγγράψει 10 βιβλία, πολλά εκ των οποίων έχουν γίνει best seller. Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία έχοντας εργαστεί ως στέλεχος, σύμβουλος και εκπαιδευτής για Ελληνικούς και διεθνείς Οργανισμούς και για μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Ο Δημήτρης Μπουραντάς εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ηγετικών στελεχών και ομάδων, στη διοίκηση των αλλαγών, στη διοίκηση της εταιρικής κουλτούρας και στη στρατηγική ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων και οργανισμών.

 • Δηματάτη Χριστίνα

Η Δηματάτη Χριστίνα είναι απόφοιτος του Anatolia College, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων ΜΒΑ, MSc (London School of Economics) με ειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό, Certified Business Coach (EMCC) και επαγγελματικών πιστοποιήσεων (FCIPD). Συμβάλλει από θέσεις ευθύνης σε Συμβούλια επιχειρηματικών φορέων, προσφέρει με έντονο αίσθημα, διάφορες δράσεις εθελοντισμού (PinkAlive) & αποτελεί μέντορας σε κοινωνικούς τοπικούς και ευρωπαϊκούς φορείς. Aπό το 2004 αφοσιώνεται στην επένδυση και ανάπτυξη των ανθρώπων ως διευθύντρια προσωπικού, με εμπειρία σε διάφορους κλάδους (παροχή υπηρεσιών, λιανεμπόριο, βιομηχανία) ελληνικών & πολυεθνικών εταιριών.

 

 • Δρ. Χαραλαμπίδης Δημήτριος

Ο Δρ. Χαραλαμπίδης Δημήτριος είναι διδάκτορας του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταδιδακτορική έρευνα επί της περιστολής ενεργητικού και κόστους ως στρατηγική εταιρικής ανάκαμψης. Έχει διδάξει μαθήματα οικονομικών, λογιστικής και χρηματοοικονομικής σε προ- και μεταπτυχιακό επίπεδο, μεταξύ άλλων, στο ΑΠΘ, τη ΣΣΑΣ και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από το 2014 είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού του New York College Θεσσαλονίκης όπου κατέχει τη θέση του Ακαδημαϊκού Διευθυντή από το 2018.

 • Δρ. Τζαβλόπουλος Ιωάννης

Ο Δρ. Γιάννης Τζαβλόπουλος είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και ιδρυτής της εταιρείας συμβούλων UPGRADE. Με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, MBA και διδακτορικό στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, είναι εισηγητής σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολέγια, και σεμινάρια επιχειρήσεων με θέμα το διεθνές μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Είναι συγγραφέας του best seller «Μην Πουλάτε! Κάντε τους άλλους να αγοράσουν!» Έχει βραβευτεί από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ ήταν 3 φορές υπότροφος για την ακαδημαϊκή του επίδοση από το ΙΚΥ και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στον οικονομικό Τύπο, σε ξένα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά, καθώς και σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων.

 • Οφάκογλου Ιωάννης

Ο Ιωάννης Οφάκογλου είναι ο Founder & Director της RISTART, ένα marketing agency με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρία έχει αναπτυχθεί και συνεργάζεται με εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό αναλαμβάνοντας μεγάλης σημασίας projects. Το 2020 έγραψε και κυκλοφόρησε το ebook “Marketing Manifesto” όπου περιλαμβάνει τις 100 θέσεις του για το μέλλον του μάρκετινγκ. Συμμετέχει ως keynote speaker σε συνέδρια και ενδοεταιρικά workshops ενώ η ομιλία που έκανε το 2018 στο TEDX AUTH αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για φοιτητές στην Ελλάδα. Στο παρελθόν ήταν εισηγητής μάρκετινγκ στο μεταπτυχιακό της ΕΕΔΕ και στο digital diploma της Knowchruch. Αρθρογραφεί για θέματα που αφορούν το marketing, για τις τάσεις της αγοράς και διατηρεί το προσωπικό του κανάλι στο YouTube όπου δίνει συμβουλές για το marketing.

 • Κατσιρέλης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Κατσιρέλης είναι στέλεχος επιχειρήσεων με ευρεία γνώση στην διοίκηση Παραγωγής και Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Διαθέτει εμπειρία άνω των 25 ετών στις περισσότερες λειτουργίες των Logistics και της Βιομηχανίας, όπως ο έλεγχος ποιότητας, ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός παραγωγής, η αναδιοργάνωση επιχειρηματικών διαδικασιών, ο έλεγχος αποθεμάτων και η διαχείριση αποθήκης, η διαχείριση 3PL, η HSEQ και η υλοποίηση Πληροφοριακών Συστημάτων Logistics μεταξύ άλλων. Έχει επίσης συμμετάσχει σε πολλά έργα πληροφορικής (WMS, ERP και MES) που σχετίζονται κυρίως με την Παραγωγή και την Εφοδιαστική Αλυσίδα, τόσο ως διαχειριστής έργου όσο και ως μέλος της ομάδας.

Πληροφορίες

Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής: Παρασκευή 17.00-21.00 και Σάββατο 9.00-17.00

Διάρκεια: 6 μήνες

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ στους συμμετέχοντες.

New York College ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πληροφορίες/ Εγγραφές: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 138 & Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΜΑΡΑ), 546 22

Τηλ: + (30) 2310 889879, e-Mail: nycth@nyc.gr

New York College ΑΘΗΝΑ
Πληροφορίες/ Εγγραφές: Αμαλίας 38, Σύνταγμα,105 58 

Τηλ: + (30) 210 322 5961, e-Mail: nycath@nyc.gr

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe