ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Sentcha and Matcha tasting


05 July 2016

Την Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 19.00 στο Άτριον του New York College έλαβε χώρα εκδήλωση παρουσίασης Ιαπωνικού Τσαγιού, κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο από την Κυρία Hiroko Yoshida και τον Patissier-συνεργάτη του Στέλιου Παρλιάρου Κύριο Αντώνη Μαυρίδη. Την εκδήλωση ετίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ιαπωνίας και η Κυρία Masuo Nishibayashi καθώς και η Μορφωτική Σύμβουλος της Πρεσβείας Κυρία Μao Shimizu.

Μετά τον σύντομο χαιρετισμό του Κυρίου Γιάννη Φίκα, Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του Νew York College, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου Κύριος Δήμος Βρατσάνος αναφέρθηκε εν συντομία στην ιστορία του Ιαπωνικού τσαγιού με ιδιαίτερη έμφαση στις θεραπευτικές του ιδιότητες και τα οφέλη που έχει για την υγεία του ανθρώπου. Στην συνέχεια η Κυρία Hiroko Yoshida έκανε επίδειξη παρασκευής του ιαπωνικού τσαγιού και του Matcha, το οποίο χρησιμοποιείται για την τελετή του τσαγιού.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης οι 100 και πλέον συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εύγεστες και πρωτόγνωρες δημιουργίες της Κυρίας Yoshida και του Κυρίου Μαυρίδη όπως Sencha και Matcha με διάφορους μεθόδους παρασκευής,  Summer Green tea refreshments, cold Sencha and Matcha frappe, Matcha Ice cream, Matcha pancake with Azuki cream or Matcha chocolate or Omelette.

 

ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου Κύριος Δήμος Βρατσάνος, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας Masuo Nishibayashi, η Κυρία Masuo Nishibayashi, η Κυρία Hiroko Yoshida  και o κύριος Γιάννης Φίκας,  Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του Νew York College.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe