ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Η Running Team του New York College συμμετείχε με εξαιρετικές επιδόσεις στο University 10km Night Run του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας!

Οι φοιτητές μας πλαισιωμένοι από καθηγητές του τμήματος Sports Sciences and Coaching, αγωνίστηκαν με ανεξάντλητες σωματικές και ψυχικές δυνάμεις, σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα.
 
15 November 2023

Με σύνθημα «Δημιουργούμε νέους πνεύμονες πρασίνου στις αστικές πόλεις», ομάδα φοιτητών του NYC Environmental Volunteers Club πραγματοποίησε δενδροφύτευση στην Αμφιθέα του Π. Φαλήρου.

Οι φοιτητές μας που φροντίζουν το περιβάλλον με σεβασμό και ευαισθησία, συνετέλεσαν στην πρόληψη της κλιματικής αλλαγής.

15 November 2023

Το NYC Athens Campus φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία την 2ημερίδα συναντήσεων του Ευρωπαϊκού προγράμματος Neutral Schools στις 2 και 3 Νοεμβρίου, με συμμετοχή εταίρων από Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία και Κύπρο.

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Neutral Schools αποτελεί ένα καινοτόμο πρότζεκτ που αφορά σε δράσεις για την ενεργοποίηση των σχολείων στη διάδοση πληροφοριών αναφορικά με την ανάπτυξη γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων σχετικά με την κλιματική πρόκληση και τη βιώσιμη ανάπτυξη. 

08 November 2023

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα NEUTRAL SCHOOLS (2022-1-ES01-KA220-SCH-000088781) όπου συμμετέχει το NEW YORK COLLEGE, παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Ξένων Πανεπιστημίων IUF που έλαβε χώρα στις 27/10/2023 στο Royal Olympic.

To feedback αναφορικά με τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν και αφορούν στην εκπαίδευση, κοινωνική ένταξη και κατάρτιση της νεολαίας, τις οικολογικές & ψηφιακές μεταβάσεις αλλά και την προώθηση της συμμετοχής των νέων στη δημοκρατική ζωή, ήταν πολύ θετικό.

06 November 2023

Το New York College συμμετέχει στο πρόγραμμα NEUTRAL SCHOOLS (2022-1-ES01-KA220-SCH-000088781) ως ο μοναδικός εταίρος από Ελλάδα, μαζί με 4 εταίρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

NeutralSchools: Το New York College συμμετέχει στο πρόγραμμα NEUTRAL SCHOOLS (2022-1-ES01-KA220-SCH-000088781) ως ο μοναδικός εταίρος από Ελλάδα, μαζί με 4 εταίρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο και Αυστρία).
 
25 October 2023

Με σημαντικούς παράγοντες των Ελληνικών Επιχειρήσεων, της Ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας, μελών του ΣΕΒ, παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλι-σης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Ημερίδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College για τα νέα trends για την ενίσχυση της απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «Manager η Coach? Τα νέα trends για την ενίσχυση της απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμικού». Η εκδήλωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 στην κατάμεστη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού.

 

17 October 2023

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ NEW YORK COLLEGE ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΕΑ BRITISH COMPUTER SOCIETY (BCS)

Στις 15/9/2023, τρεις (3) απόφοιτοι του New York College από το συνεργαζόμενο Βρετανικό Πανεπιστημίου του Bolton, έλαβαν το Distinguished IT Graduates Award-βάσει του GPA τους, από το British Computer Society (BCS) τον διεθνή Φορέα Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής, που απονέμει του υψηλού κύρους Chartered IT Professional status.

20 September 2023

Στα 30 καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια στη διαβάθμιση της Guardian για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 το UNIVERSITY OF BOLTON, συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο του NEW YORK COLLEGE.

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Guardian η αναβάθμιση κατά οκτώ (8) θέσεις, του UNIVERSITY OF BOLTON για αυτό το έτος (2023-2024), από την 38η στην 30η θέση στη λίστα διαβάθμισης των Βρετανικών Πανεπιστημίων: https://bit.ly/3Zer9Tg

14 September 2023

Με συμμετοχή 7 διακεκριμένων επιστημόνων η διαδικτυακή ημερίδα του New York College για τις καινοτόμες εξελίξεις στις βιοεπιστήμες και στη διατροφή.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: “ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ", την Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τα τμήματα "Βιοϊατρικής Επιστήμης" και "Διαιτολογίας και Διατροφολογίας"  του NYC.

07 September 2023

O Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, βράβευσε τον κορυφαίο προπονητή Γιώργο Πομάσκι, καθηγητή του NYC στο πρόγραμμα Αθλητικών Επιστημών και Προπονητικής.

Σήμερα στο NYC Athens Campus, ο Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, βράβευσε τον κορυφαίο προπονητή Γιώργο Πομάσκι, καθηγητή του NYC στο πρόγραμμα Αθλητικών Επιστημών και Προπονητικής, ο οποίος οδηγεί εδώ και χρόνια μεγάλη ομάδα Ελλήνων αθλητών σε παγκόσμιες νίκες, με τελευταία αυτή του Μίλτου Τεντόγλου.
 
28 August 2023

Με ένα λαμπερό πάρτι, το University of New York in Prague θυγατρικό Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, γιόρτασε την 25η επέτειο λειτουργίας του, στο Žižkov Television Tower στην καρδιά της Πράγας, με θέα όλη την πόλη.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του New York College (NYC) και του University of New York in Prague (UNYP) κ. Ηλίας Φούτσης συνοδευόμενος από τις εγγονές του, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και γιόρτασε με εκατοντάδες επιτυχημένους αποφοίτους, τα γενέθλια του UNYP!
 
 
18 July 2023

Με φόντο την Ακρόπολη η Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του NEW YORK COLLEGE με κεντρική ομιλήτρια την Radka Wildová, Υφυπουργό Παιδείας της Τσεχίας, παρουσία των κ.κ. Matthew Lodge, Βρετανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Nina Guga, Υφυπουργού Παιδείας της Αλβανίας, Jakub Karfik Πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Προέδρων και Πρυτάνεων των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων.

Στον ιστορικό Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του New York College, την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2023. Κεντρική ομιλήτρια στη φετινή Τελετή Αποφοίτησης, ήταν Radka Wildová, Υφυπουργός Παιδείας της Τσεχίας, της χώρας όπου ο Όμιλος NYC έχει ιδρύσει θυγατρικό Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο το University of New York in Prague (UNYP), το οποίο λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια.

06 July 2023
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe