ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Σάρωσαν τα βραβεία στο φεστιβάλ Δράμας οι σπουδαστές του τμήματος κινηματογράφου του NEW YORK COLLEGE!


03 October 2017
Σάρωσαν τα βραβεία στο φεστιβάλ Δράμας οι σπουδαστές του τμήματος κινηματογράφου του NEW YORK COLLEGE!

Σάρωσαν τα βραβεία στο φεστιβάλ Δράμας οι σπουδαστές του τμήματος κινηματογράφου του New York College! Στο New York College οι υποσχέσεις γίνονται πράξεις και οι πρωτιές είναι συνέχεις!

9 συνολικά βραβεία κατέκτησαν οι σπουδαστές του Τμήματος Film & TV Studies του New York College στο Φεστιβάλ Δράμας 2017, συνεχίζοντας τη δυναμική τους πορεία στο χώρο του κινηματογράφου!

Πιο αναλυτικά: Βραβείο Ντοκιμαντέρ για την ταινία Η ΜΕΘΟΔΟΣ του ΧΑΡΗ ΓΙΟΥΛΑΤΟΥ, Βραβείο καλύτερης γυναικείας σκηνοθετικής παρουσίας Τώνια Μαρκετάκη για την ταινία ΟΥΡΑΝΙΑ της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΟΥΡΤΗ, Τιμητική διάκριση γυναικείας ερμηνείας στη Φωτεινή Βαξεβάνη για την ταινία ΟΥΡΑΝΙΑ της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΟΥΡΤΗ, Τιμητική διάκριση μοντάζ για την ταινία ΜΑΝΙΚΙ ΝΕΚΟ στον ΘΟΔΩΡΗ ΑΡΜΑΟ, Τιμητική διάκριση σκηνικών στη Βενετία Διδυμάδη για την ταινία ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ του ΘΑΝΟΥ ΚΕΡΜΙΤΣΗ, Βραβείο Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου στην ταινία ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ του ΘΑΝΟΥ ΚΕΡΜΙΤΣΗ, Βραβείο Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου στην ταινία ΟΥΡΑΝΙΑ της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΟΥΡΤΗ, Βραβείο Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου στην ταινία ΟΥΡΑΝΙΑ της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΟΥΡΤΗ και μια τιμητική διάκριση φωτογραφίας στον Παναγιώτη Κλειδαρά για την ταινία ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙ-ΠΑΡΑΜΥΘΙ του καθηγητή ΕΥΘΥΜΗ ΧΑΤΖΗ.

Η σχολή Κινηματογράφου του New York College, είναι η πιο σύγχρονη, πρωτοποριακή σχολή σκηνοθεσίας που καλύπτει συγχρόνως όλο το οπτικο-ακουστικό φάσμα (σενάριο, φωτογραφία, μοντάζ, παραγωγή, κλπ.). Το πρωτοποριακό σύστημα σπουδών, μοναδικό στον ελληνικό χώρο, προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε σπουδαστή. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να καθορίζει ο ίδιος τη διάρκεια των σπουδών του ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο του και τα χρήματά του.

Οι καθηγητές του Film Studies συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο τη διδακτική με τον υψηλό επαγγελματισμό (είναι όλοι κορυφαίοι επαγγελματίες στις ειδικότητές τους). Στη σκηνοθεσία ο Παντελής Βούλγαρης, ο Δημήτρης Παναγιωτάτος, ο Νίκος Γραμματικός, ο Ευθύμης Χατζής. Στο σενάριο η Βίκυ Χασάνδρα. Στη φωτογραφία η Κατερίνα Μαραγκουδάκη. Στην παραγωγή η Βούλα Γεωργακάκου. Στο μοντάζ ο Γιώργος Μαυροψαρίδης. Για την υποκριτική, το τμήμα έχει αποκλειστική συνεργασία με τη σχολή Θεάτρου "Δήλος" της Δήμητρας Χατούπη, ενώ κάθε χρόνο οργανώνεται μια σειρά masterclasses από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Έχεις κάνει ταινία, έχεις γράψει σενάριο, έχεις διάκριση στο λύκειο ή το πανεπιστήμιο στον τομέα του κινηματογράφου; Έχεις επαγγελματική εμπειρία στον οπτικο-ακουστικό χώρο; Έλα στο τμήμα FILM STUDIES του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ2 NEW YORK, να δεις την αξία σου να επιβραβεύεται και οικονομικά! Η αριστεία όχι στα λόγια αλλά στην πράξη!

Διευθυντής Σπουδών είναι ο σκηνοθέτης και θεωρητικός κινηματογράφου Δημήτρης Παναγιωτάτος.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe