ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Βύρων Κουπάνης

Βύρων Κουπάνης

MBA, Institut Universitaire Kurt Bosch (2014) 

Αποφοίτησα το 2014 με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση  Επιχειρήσεων (MBA). Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως εσωτερικός ελεγκτής στην εταιρεία ΕUROCONSULTANTS SA και είμαι επικεφαλής του τμήματος Μάρκετινγκ της εταιρείας.

Οι σπουδές μου στο New York College, Θεσσαλονίκη μου έδωσαν τις απαραίτητες δεξιότητες  ώστε να ενισχύσω την αποτελεσματικότητά μου,  να εδραιώσω καλύτερα τη θέση μου στην εταιρεία και να εξελιχθώ επαγγελματικά.  Θεωρώ ότι το εύρος των γνωστικών αντικειμένων που περιελάμβανε το πρόγραμμα σπουδών και η άριστος τρόπος διδασκαλίας των καθηγητών ήταν τα δυνατά σημεία του προγράμματος.

Η πιο σπουδαία δεξιότητα που απέκτησα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου είναι η δυνατότητα εμβάθυνσης, ανάλυσης και αξιολόγησης και αξιοποίησης των γνώσεων στην επαγγελματική μου δράση.

Αυτό που θα συμβούλευα σε όσους θέλουν να σπουδάσουν Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι να το τολμήσουν γιατί είναι ένα αντικείμενο σπουδών  το οποίο μπορούν να επιλέξουν νέοι αλλά και  υποψήφιοι με εργασιακή εμπειρία, για να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι οι σπουδαιότερες αναμνήσεις που έχω από το Κολλέγιο είναι η συναναστροφή μου με τους συμφοιτητές μου και το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του New York College στη Θεσσαλονίκη.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe
INSTAGRAM