ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

NYC Thessaloniki Career Day 2023

Το New York College, το ΚΟΡΥΦΑΙΟ Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ με εμπειρία στην ίδρυση και λειτουργία Ιδιωτικών Πανεπιστημίων στο εξωτερικό, προσφέρει πανεπιστημιακά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, σε συνεργασία με αναγνωρισμένα κρατικά πανεπιστήμια της Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής. Οι απόφοιτοι του New York College εργάζονται σε μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ πολλοί εξ αυτών έχουν ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές σε υψηλού κύρους πανεπιστήμια.

Στις 22 Μαρτίου του 2023, διοργανώνουμε, όπως κάθε χρόνο, την Ημέρα Καριέρας στο Campus μας στη Θεσσαλονίκη (Εγνατία 138 & Παλαιών Πατρών Γερμανού), 11:00 έως 17:00.

Συγκεκριμένα:

  • Οι εταιρείες έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις με φοιτητές και αποφοίτους προπτυχιακών και μεταπτυχιακών πανεπιστημιακών προγραμμάτων σπουδών
  • Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

ΟΦΕΛΗ για τον εργοδότη:

  • Προβολή της επιχείρησής σας σε διευρυμένο δίκτυο
  • Δυνατότητα επιλογής υποψηφίων μέσω στοχευμένων συναντήσεων
  • Πρόσβαση σε υποψηφίους για κάλυψη θέσεων εργασίας ή πρακτικής άσκησης

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 889879 ή το careerofficethes@nyc.gr.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά στην Ημέρα Καριέρας.NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe