ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

To New York College με μια ματιά

ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ και αποκτάς αναγνωρισμένο πτυχίο ξένου κρατικού Πανεπιστημίου!

Τώρα έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις στην Ελλάδα, στην καρδιά της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη στους στήλους Ολυμπίου Διός ή στη Θεσσαλονίκηστην ιστορική περιοχή της Καμάρας, για να αποκτήσεις αυθεντικό πτυχίο διακεκριμένων κρατικών Πανεπιστημίων Αγγλίας, Γαλλίας ή Αμερικής με παγκόσμια αναγνώριση για επιτυχημένη σταδιοδρομία στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Το New York College, ένας από τους μεγαλύτερους και ταχύτερα αναπτυσσόμενους πολυεθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ευρώπη, με δυναμική παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πράγα (Τσεχία), ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 σε συνεργασία με το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, STATE UNIVERSITY OF NEW YORK.

Το New York College προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά πτυχία σε 6 σχολές σπουδών και 80 τίτλους πτυχίων σε συνεργασία με 4 διακεκριμένα κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής: το Αμερικανικό κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - EMPIRE STATE COLLEGE, τα Βρετανικά κρατικά Πανεπιστήμια UNIVERSITY OF GREENWICH και UNIVERSITY OF BOLTON, όπως επίσης και το ιστορικό Γαλλικό κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE.

 • Ιστορία του Ομίλου NYC

 • Διακρίσεις & Πιστοποιήσεις

 • Διεθνή Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

 • Προσωπικότητες Διεθνούς Κύρους που μας ξεχώρισαν

 • STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - Empire State College, Η.Π.Α.

 • UNIVERSITY OF BOLTON, Μεγάλη Βρετανία

 • UNIVERSITY OF GREENWICH, Μεγάλη Βρετανία

 • UNIVERSITE TOULOUSE 1 CAPITOLE, Γαλλία

 • NYC Athens Campus

 • NYC Pythagoras Hall

 • NYC Thessaloniki Campus

 • University of New York in Prague, Δημοκρατία της Τσεχίας- Πράγα

 • Υποστηρικτικές Υπηρεσίες προς τους φοιτητές

 • NYC Career Office

 • Alumni Success Stories

 • Έτος ίδρυσης 1989: To New York College ιδρύεται στην Αθήνα, βάσει της πρώτης διεθνούς ακαδημαϊκής σύμβασης πιστοποίησης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK. Η σύμβαση αυτή προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία σε σπουδαστές στην Ελλάδα για διεθνώς αναγνωρισμένες σπουδές και διαμόρφωσε τον χάρτη της μεταλυκειακής εκπαίδευσης, ανοίγοντας δρόμο και για άλλες συνεργασίες με κρατικά πανεπιστήμια της Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής.

 

 • 1998: Μετά από 9 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, το Κολλέγιο ιδρύει το University of New York in Prague (UNYP), στην καρδιά της Ευρώπης στην Τσεχία: Το UNYP του εκπαιδευτικού μας Ομίλου είναι το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που αναγνωρίστηκε ως ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας.
 • 2001: Το New York College εγκαινιάζει το παράρτημά του στη Θεσσαλονίκη.
 • Τα πτυχία BACHELOR, MASTER και Ph.D., που απονέμονται στους αποφοίτους του Κολλεγίου από συνεργαζόμενα ΚΡΑΤΙΚΑ πανεπιστήμια του εξωτερικού, αναγνωρίζονται από τον αρμόδιο φορέα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (Α.Τ.Ε.Ε.Ν.), ως επαγγελματικά ισοδύναμα με τα πτυχία των Ελληνικών κρατικών Πανεπιστημίων.

 • Το New York College έχει Άδεια Ίδρυσης από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ της Ελλάδος ως Κολλέγιο (76656/Δ6/30-6-2009 και 86153/Δ6/17-7-2009) και Άδεια Λειτουργίας όπως δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως (αριθμ. αδείας: 108275/ΙΑ, ΦΕΚ2061/Β/23-8-2013, επικαιροποίηση αδείας 3056/Κ1 145277, ΦΕΚ 3647/Β/01-10-19).
 • Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College είναι πιστοποιημένος από το BRITISH ACCREDITATION COUNCIL ως Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης.

 • Το UNIVERSITY OF NEW YORK IN PRAGUE (UNYP) του εκπαιδευτικού Ομίλου NEW YORK COLLEGE αναγνωρίστηκε ως ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ της Τσεχίας: www.unyp.cz/about/partnerships/accreditations.

 • Ο Όμιλος NYC έχει αξιολογηθεί και τηρεί τις απαιτήσεις του προτύπο ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

 • Το New York College είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ελληνικός εκπαιδευτικός Όμιλος μέλος του United Nations Global Compact του ΟΗΕ. Το Global Compact Network Hellas είναι το Τοπικό Δίκτυο του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Global Compact-UNGC) στην Ελλάδα.
 1. Πτυχία απευθείας από τα συνεργαζόμενα κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας & Αμερικής (FRANCHISE AGREEMENT).
 2. Εκπαίδευση σύμφωνη με τα συνεργαζόμενα κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας & Αμερικής που συνδυάζει αρμονικά τη θεωρητική γνώση με την πρακτική εφαρμογή.
 3. Τα συνεργαζόμενα κρατικά Πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής είναι υπεύθυνα για το σχεδιασμό και τον έλεγχο του περιεχομένου των προγραμμάτων σπουδών, των μεθόδων διδασκαλίας και αξιολόγησης και των διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας.
 4. Άριστο ακαδημαϊκό προσωπικό εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και πιστοποιημένο από το συνεργαζόμενο κρατικό Πανεπιστήμιο με διεθνείς πανεπιστημιακές και ερευνητικές διακρίσεις.
 5. Προσέγγιση σύμφωνη με τα συνεργαζόμενα κρατικά πανεπιστήμια Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής με επίκεντρο τον φοιτητή, με κατανόηση και σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και προσδοκίες του.
 6. Υψηλό κύρος και διεθνής φήμη του New York College ως του μοναδικού εξωστρεφούς ελληνικού εκπαιδευτικού Ομίλου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με πανεπιστημιακή παρουσία εκτός Ελλάδος.

Προσωπικότητες διεθνούς κύρους που έχουν τιμήσει με την παρουσία τους τον Εκπαιδευτικό Όμιλο NEW YORK COLLEGE.

Με την παρουσία τους όχι μόνο τιμούν τους αποφοίτους μας, αλλά αποτελούν έμπνευση και πρότυπα για την μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία τόσο των φοιτητών όσο και των αποφοίτων μας.

34 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΕΡHΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

O Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College έχει συμπληρώσει 33 χρόνια σταθερής συνεργασίας με το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο των Η.Π.Α., για διεξαγωγή πανεπιστημιακών προγραμμάτων του στην Ελλάδα.

Οι φοιτητές μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποκτούν αυθεντικό πτυχίο Bachelor του Αμερικανικού κρατικού Πανεπιστημίου STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - Empire State College, με τη διεθνή αναγνώριση και το παγκόσμιο κύρος του ακαδημαϊκού εκπαιδευτικού συστήματος!

Το κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης STATE UNIVERSITY OF NEW YORK είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με 64 πανεπιστημιουπόλεις και 400.00 φοιτητές. Το Empire State College είναι ένα από τα 64 κολλέγια και πανεπιστήμια του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK με περίπου 20.000 φοιτητές κάθε χρόνο. Το STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - Empire State College (SUNY-ESC) προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και επαγγελματικούς τίτλους σπουδών. Ιδρύθηκε το 1971 και είναι διεθνώς φημισμένο για τα ευέλικτα και καινοτόμα προγράμματα του.

Το Τμήμα Διεθνών Προγραμμάτων του STATE UNIVERSITY OF NEW YORK - ESC συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για την εξυπηρέτηση των προπτυχιακών φοιτητών. Οι φοιτητές συμμετέχουν σε μαθήματα στην τάξη και σε διαδικτυακή εκπαίδευση στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πράγα (Τσεχία).

Το UNIVERSITY OF BOLTON έχει τις ρίζες του σε ένα από τα πρώτα ιδρύματα εκπαίδευσης μηχανικών στη Βρετανία το 1824. Η μακροχρόνια, επί αιώνες, και πολυδιάστατη διασύνδεση του Πανεπιστημίου με τον κλάδο της Βιομηχανίας του δίνουν τη δυνατότητα να παρέχει έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματικά αναγνωρισμένων προγραμμάτων διαπιστευμένων από τις αντίστοιχες επαγγελματικές ενώσεις.

Το Πανεπιστήμιο στεγάζεται σε μία σύγχρονη πανεπιστημιούπολη στη πόλη του Bolton, μια πόλη κοντά στο Μάντσεστερ και το Λίβερπουλ. Η ποιότητα διδασκαλίας του Πανεπιστημίου διαβαθμίζεται με υψηλές βαθμολογίες από την επιτροπή ποιοτικού ελέγχου της Βρετανικής Κυβέρνησης.

Κορυφαία επίδοση του UNIVERSITY OF BOLTON στη διαβάθμιση Βρετανικών Πανεπιστημίων, σύμφωνα με την Guardian για το 2022. Στα 50 καλύτερα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας!

Μετά την περσινή θεαματική αναβάθμιση του UNIVERSITY  OF  BOLTON ως ένα από τα 50 καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας κατά το περασμένο ακαδημαϊκό έτος (2020-2021), η Guardian προέβη σε περαιτέρω αναβάθμιση της κατάταξής του στη Βρετανία: Σύμφωνα με την Guardian (Best UK Universities 2022 – rankings), το UNIVERSITY  OF  BOLTON διαβαθμίστηκε στη 12η θέση μεταξύ όλων των Βρετανικών Πανεπιστημίων όσον αφορά στο κριτήριο ικανοποίησης των σπουδαστών από το επίπεδο διδασκαλίας (satisfied with teachers) και επιπλέον,  όσον αναφορά στη γενική κατάταξη (Guardian score), αναβαθμίστηκε κατά 4 θέσεις, στην 46η θέση μεταξύ όλων των Βρετανικών Πανεπιστημίων για το 2021-2022:

https://www.theguardian.com/education/ng-interactive/2021/sep/11/the-best-uk-universities-2022-rankings

Πρόσφατα το BBC ανέδειξε το UNIVERSITY OF BOLTON, ως πρότυπο για τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, σχετικά με τις προδιαγραφές λειτουργίας του για την ασφάλεια των φοιτητών από την πανδημία Covid-19: https://fb.watch/7z91qjfI7J/ και η Υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Michelle Donelan, από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων, αναφέρθηκε στην «καταπληκτική δουλειά που κάνει το Πανεπιστήμιο»: https://fb.watch/7ziulS3_8t/

Το UNIVERSITY OF GREENWICH βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι ιδιαίτερα γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω της μακροχρόνιας παράδοσής του στον τομέα της ναυτιλίας.

Το Πανεπιστήμιο ξεχώρισε πρόσφατα στη Βρετανία και διεθνώς, λόγω του υψηλού δείκτη απασχολησιμότητας των αποφοίτων του, γεγονός που καταδεικνύει την καλή του φήμη στην αγορά εργασίας. Tαξινομήθηκε μάλιστα ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην ποιότητα διδασκαλίας σύμφωνα με τους Sunday Times.

Το UNIVERSITY OF GREENWICH προσφέρει, σε συνεργασία με το New York College, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, όπου οι φοιτητές λαμβάνουν το αυθεντικό πτυχίο αυτού του παγκοσμίως φημισμένου Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου.

Στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου στην παγκόσμια λίστα κατάταξης της Σανγκάης!

Το UNIVERSITÉ TOULOUSE 1 CAPITOLE ιδρύθηκε το 1229 και αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης με παράδοση και παγκόσμια φήμη για πανεπιστημιακές σπουδές ανώτατου επιπέδου. Στο New York College οι φοιτητές έχουν το προνόμιο να αποκτήσουν το αυθεντικό πτυχίο ενός από τα πλέον διακεκριμένα Πανεπιστήμια του κόσμου:

Το UNIVERSITΕ TOULOUSE 1 CAPITOLE κατατάσσεται στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου στη γενική λίστα της Σανγκάης για το 2021, και ειδικά στη θέση 22 παγκοσμίως σε σπουδές Οικονομικών!

Σήμερα, ως Πανεπιστήμιο Νομικών, Οικονομικών και Διοικητικών Σπουδών, προσδίδει ιδιαίτερη έμφαση στα διεθνή δίκτυα με σκοπό την προώθηση επιστημονικών συνεργασιών, καθώς και ανταλλαγών φοιτητών, καθηγητών και ερευνητών.

 

Το μοναδικό πολυκτιριακό campus στην καρδιά της Αθήνας!

Οι σπουδαστές του New York College επωφελούνται από ένα μοναδικό προνόμιο: Σπουδάζουν στο NYC Athens Campus, το μοναδικό πολυκτιριακό εκπαιδευτικό συγκρότημα στην καρδιά της Αθήνας, του οποίου η ιστορία εκτείνεται σε τρεις αιώνες (19ος-21ος). Ιστορικά, ο χώρος όπου σήμερα λειτουργεί το NYC Athens Campus, εγκαινιάσθηκε ως εκπαιδευτήριο το 1879, και αποτελεί ένα εμβληματικό ορόσημο της Παλαιάς Πόλεως των Αθηνών, κυριολεκτικά στη σκιά της Ακροπόλεως.

O τεχνολογικός βραχίονας του NYC Athens Campus σε μικρή απόσταση από το σταθμό ΗΣΑΠ Καλλιθέα.

Το υπερσύγχρονο πενταώροφο κτίριο του New York College στην Καλλιθέα φέρει την επωνυμία «NYC Pythagoras Hall» και αποτελεί τον εργαστηριακό και τεχνολογικό βραχίονα του NYC Athens Campus: Στο NYC Pythagoras Hall λειτουργεί το Εργαστήριο Βιοϊατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του εκπαιδευτικού Ομίλου, και παράλληλα η έδρα της Σχολής Ναυτιλιακών Σπουδών και της Σχολής Πληροφορικής του Κολλεγίου.

 

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην ιστορική περιοχή της Καμάρας!

Το NYC Thessaloniki Campus αποτελεί τον ακαδημαϊκό βραχίονα του New York College στη Βόρεια Ελλάδα και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων. Στο Campus που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης λειτουργούν συνεδριακοί χώροι, εργαστήριο πληροφορικής, βιβλιοθήκη, κέντρο γραφής και ειδικές τάξεις διδασκαλίας με προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό και χώροι μελέτης. Το NYC Thessaloniki Campus συνδυάζει έναν φοιτητικό, τεχνολογικό και ταυτόχρονα επιχειρηματικό χαρακτήρα και είναι γνωστό για την ζωντάνια και την διαφορετικότητα των φοιτητών του.

Tο διαμάντι του Ομίλου NYC στην Κεντρική Ευρώπη!

To University of New York in Prague, που βρίσκεται στην πανέμορφη και ήσυχη περιοχή Vinohrady, στεγάζεται σε μέγαρο με νεοκλασική αρχιτεκτονική, λίγα μόλις βήματα από το κέντρο της Πράγας.

Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία ανάμεσα στους δύο κόμβους δημόσιων συγκοινωνιών, Pavlova και Náměstí Míru, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης. Η τοποθεσία παρέχει ιδανικές συνθήκες για την διδασκαλία και την μάθηση, καθώς και τη φοιτητική ζωή των σπουδαστών.

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος New York College παρέχει παράλληλες πηγές εκμάθησης και πληροφόρησης ως επιβοηθητικούς συντελεστές για την επίτευξη των ακαδημαϊκών στόχων του πανεπιστημιακού προγράμματος σπουδών και την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και της προσωπικότητας κάθε φοιτητή.

 • Ακαδημαϊκή Υποστήριξη (advising)
 • Σεμινάρια και Διαλέξεις
 • Τμήματα Ξένων Γλωσσών
 • Εργαστήριο Μαθηματικών
 • Συμβουλευτική
 • Λέσχες και Σύλλογοι
 • Career Office
 • Writing Center

Αθλητικό Τμήμα

To New York College συνεργάζεται με τον ιστορικό Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο (ΕΓΣ) στη γειτονιά του NYC Athens Campus, σε απόσταση μόλις 300μ. από την κεντρική είσοδο του Κολλεγίου όπου διεξάγονται δωρεάν εποπτευόμενες προπονήσεις και αθλήματα για τους φοιτητές μας, όπως επίσης και εκτεταμένο πρόγραμμα ψυχαγωγικών αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ένα γραφείο επαγγελματικής σταδιοδρομίας συνδεδεμένο με ιστορίες επιτυχίας!

Με το 90% των φοιτητών μας να βρίσκουν εργασία στο πρώτο εξάμηνο μετά την αποφοίτηση τους, χάρη στο διευρυμένο επαγγελματικό δίκτυο του NYC και τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει κοντά μας ώστε να ανταποκριθούν στη ΝΕΑ αγορά που διαμορφώνει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, η επαγγελματική αποκατάσταση δεν αποτελεί θεωρία, αλλά πραγματικό γεγονός!

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe