ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
Μεταπτυχιακό στη Ναυτιλιακή Διοικητική

Μεταπτυχιακό σε Marine Engineering Management


Οι ταχύτατες και συνεχείς εξελίξεις στον Ναυτιλιακό κλάδο είχαν ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης για παρακολούθηση Ναυτιλιακών μεταπτυχιακών προγραμμάτων με έμφαση στη Διοίκηση, τόσο στον διεθνή όσο και στον Ελλαδικό χώρο.

Το πανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Global Shipping Management (Διοικητική Ναυτιλιακή) του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF GREENWICH, με ειδίκευση στην Διεύθυνση Παγκόσμιας Ναυτιλίας (Global Shipping Management) με σπουδές εξ ολοκλήρου στο New York College στην Ελλάδα, προσφέρει στους σπουδαστές διευρυμένη γνώση και πρακτική κατανόηση στη Ναυτιλιακή Διοικητική (Shipping Management), καθώς και τα αναγκαία εφόδια για να ξεκινήσει ο πτυχιούχος με επιτυχία την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε τομείς διαχείρισης της Παγκόσμιας Ναυτιλίας.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή ναυτιλιακών σπουδών


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

 • Καθηγητές

Πρόγραμμα Σπουδών

Προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και να απονεμηθεί το πτυχίο Mάστερ, οι σπουδαστές πρέπει να ολοκληρώσουν επιτυχώς 8 κύρια μαθήματα και μία εργασία υπό την καθοδήγηση καθηγητού που ορίζεται για αυτόν τον σκοπό. Οι σπουδαστές είναι επίσημα εγγεγραμμένοι ως σπουδαστές του Πανεπιστημίου του Greenwich.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ 

 • Μεθοδολογία της Έρευνας - 15 μονάδες
 • Προχωρημένες Αρχές της Διαχείρισης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας - 15 μονάδες
 • Μηχανική Περιβάλλοντος - 15 μονάδες
 • Ναυτικό Δίκαιο και Ναυτικές Ασφαλίσεις - 15 μονάδες.
 • Εμπορική Διαχείριση των Πλοίων – 15 πιστωτικές μονάδες
 • Στρατηγική και Διαχείριση - 15 μονάδες
 • Οικονομικά Ναυτιλιακού Τομέα και Διαχείριση Επιχείρησης - 15 μονάδες
 • Μηχανική Διαχείριση Πλοίων και Στόλου - 15 μονάδες
 • Διπλωματική Εργασία– 60 πιστωτικές μονάδες

Διάρκεια

Ένα έτος πλήρους παρακολούθησης.
Δύο έτη μερικής παρακολούθησης.

 

 

 

 

Καριέρα

Το πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη του τη στρατηγική θέση της ναυτιλίας στη παγκόσμια ανάπτυξη, δίνει έμφαση σε εκείνες τις γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική ανέλιξη των πτυχιούχων του στις υψηλότατες θέσεις των ναυτιλιακών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι  πτυχιούχοι του θα διαθέτουν ευρύτατη και σε βάθος γνώση, σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης ναυτιλιακών επιχειρήσεων και οργανισμών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο Master of Science (MSc) του παγκοσμίου αναγνωρισιμότητας Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF GREENWICH.
 • Το UNIVERSITY OF GREENWICH έχει παγκόσμια φήμη όσον αφορά στις Ναυτιλιακές σπουδές.
 • Ο φοιτητής διδάσκεται από επαγγελματίες της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, οι οποίοι είναι σε θέση να εφαρμόζουν τη θεωρία στην πράξη.
 • Το πτυχίο, ως μεταπτυχιακός τίτλος, επιτρέπει στους μεταπτυχιακούς αποφοίτους να εργαστούν σε οποιαδήποτε θέση εντός μιας ναυτιλιακής επιχείρησης, ακόμα κι αν το πρώτο τους πτυχίο δεν σχετίζεται με τον κλάδο αυτό.
 • Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό τίτλο με εξαίρετη φήμη και κύρος στον ναυτιλιακό κλάδο.
 • Αυτό το πτυχίο αποτελεί μια στοχευμένη επιλογή για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον τομέα της Ναυτιλίας και για εκείνους που θέλουν να εξειδικευτούν μην έχοντας πρότερη εμπειρία.

UNIVERSITY OF GREENWICH, U.K.


Το Κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως λόγω του υψηλού δείκτη απασχολησιμότητας των αποφοίτων του, γεγονός που καταδεικνύει την καλή φήμη του στην αγορά εργασίας. Το UNIVERSITY OF GREENWICH ταξινομήθηκε ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην ποιότητα της διδασκαλίας σύμφωνα με τους Sunday Times. Το UNIVERSITY OF GREENWICH προσφέρει, σε συνεργασία με το New York College, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, όπου οι φοιτητές λαμβάνουν το αυθεντικό πτυχίο αυτού του παγκοσμίως φημισμένου Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe