ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
MBA International Shipping

MBA στη Διεθνή Ναυτιλία


Το πρόγραμμα MBA International Shipping προσφέρει μια συνολική γνώση της διοίκησης ναυτιλιακών επιχειρήσεων δίνοντας έμφαση στις διοικητικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επίτευξη των υψηλότερων θέσεων σε αυτόν τον ιδιαίτερο κλάδο. Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι απόφοιτοι θα έχουν λεπτομερείς γνώσεις σχετικά με τη ναυτιλιακή διοίκηση καθώς και την ακαδημαϊκή βάση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να λειτουργήσουν ως αποτελεσματικοί επαγγελματίες σε διάφορα τμήματα μίας ναυτιλιακής επιχείρησης. Οι απόφοιτοι μέσω των γνώσεων αυτών θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις καθημερινές προκλήσεις που οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Το πρόγραμμα MBA International Shipping καλύπτει όλες τις πτυχές της διοίκησης ναυτιλιακών επιχειρήσεων με μαθήματα όπως: Στρατηγική Διοίκηση και Ηγεσία στη Ναυτιλία, Ναυτιλιακή Πολιτική και Κανονισμοί, Λήψη αποφάσεων στη Ναυτιλία, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Πληρωμάτων, Ναυλώσεις, Διαχείριση Ρίσκου στη Ναυτιλία, Marketing στη Ναυτιλία και Ανάλυση Μεγάλων Δεδομένων στη Ναυτιλία.

Για full-time students: Το πρόγραμμα MBA International Shipping είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας 18 μηνών με τους πρώτους 12 να περιέχουν διδασκαλία και αξιολόγηση στα μαθήματα και τους τελευταίους 6 την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μία σειρά μαθημάτων που θα τους προσφερθούν.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή ναυτιλιακών σπουδών


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

Πρόγραμμα Σπουδών

 • Leadership and Management (Βασικό)
 • Professional Project (Βασικό)
 • Academic Skills and Professional Practice (Βασικό)
 • Financial Management and Decision Making in Shipping (Βασικό)
 • Human Resources and Crew Management (Βασικό)
 • Shipping Law and Maritime Policy (Βασικό)
 • Commercial Management and Marketing (Επιλογής)
 • Chartering (Επιλογής)
 • Data Analytics in Shipping (Επιλογής)
 • Supply Chain Strategy and Logistics (Επιλογής)

Καριέρα

Με την ολοκλήρωση τού προγράμματος, οι πτυχιούχοι του θα διαθέτουν ευρύτατη και σε βάθος γνώση σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης ναυτιλιακών επιχειρήσεων και οργανισμών.  Επίσης θα διαθέτουν πρακτικά εφόδια, ώστε να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα πολύπλοκα ζητήματα της ναυτιλιακής βιομηχανίας και να προσαρμόζονται άμεσα στις συνεχείς εναλλαγές και την διαρκή ανάπτυξη του τομέα των θαλασσίων μεταφορών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο ΜΒΑ του παγκοσμίου αναγνωρισιμότητας Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF Bolton-Greater Manchester.
 • Ο φοιτητής διδάσκεται από επαγγελματίες της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, οι οποίοι είναι σε θέση να εφαρμόζουν την θεωρία στην πράξη.
 • Με αυτό το πανεπιστημιακό πρόγραμμα ο σπουδαστής αποκτά την ικανότητα για διευρυμένη προσέγγιση σε εξειδικευμένες εμπορικές διαδικασίες και απαιτήσεις της Παγκόσμιας Ναυτιλίας, και αναπτύσσει περαιτέρω τις υπάρχουσες τεχνικές δεξιότητες και θεωρητικές γνώσεις του σχετικά με την Παγκόσμια Ναυτιλία.
 • Το πτυχίο, ως μεταπτυχιακός τίτλος, επιτρέπει στους μεταπτυχιακούς αποφοίτους να εργαστούν σε οποιαδήποτε θέση εντός μιας ναυτιλιακής επιχείρησης.

University of Bolton-Greater Manchester


Στα 30 καλύτερα και ταχέως αναπτυσσόμενα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου (Guardian 2024)

Το κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο του UNIVERSITY OF BOLTON εδρεύει στην περιοχή του Greater Manchester της Αγγλίας, με ιστορία από το 1824. Σύμφωνα με την Guardian (Best UK Universities 2024 – rankings), το UNIVERSITY OF BOLTON συγκαταλέγεται στα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόσφατα το BBC ανέδειξε το UNIVERSITY OF BOLTON, ως πρότυπο για τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, σχετικά με τις προδιαγραφές λειτουργίας του για την ασφάλεια των φοιτητών από την πανδημία Covid-19 και η Υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Michelle Donelan, από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων, αναφέρθηκε στην «καταπληκτική δουλειά που κάνει το Πανεπιστήμιο».

Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe