ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες
*Ημερομηνία Γέννησης

Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
MSc Global Shipping Management

Μεταπτυχιακό σε Global Shipping Management


Το πανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα για το πτυχίο Master of Science (MSc) του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF GREENWICH, με ειδίκευση στην Διεύθυνση Παγκόσμιας Ναυτιλίας (Global Shipping Management) με σπουδές εξ ολοκλήρου στο New York College στην Ελλάδα, προσφέρει στους σπουδαστές διευρυμένη γνώση και πρακτική κατανόηση στον τομέα της Ναυτιλίας, καθώς και τα αναγκαία εφόδια για να ξεκινήσει ο πτυχιούχος με επιτυχία την επαγγελματική του σταδιοδρομία σε τομείς διαχείρισης της Παγκόσμιας Ναυτιλίας.

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή ναυτιλιακών σπουδών


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

 • Καθηγητές

Πρόγραμμα Σπουδών

Προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και να απονεμηθεί το πτυχίο Mάστερ, οι σπουδαστές πρέπει να ολοκληρώσουν επιτυχώς 8 κύρια μαθήματα και μία εργασία υπό την καθοδήγηση καθηγητού που ορίζεται για αυτόν τον σκοπό. Οι σπουδαστές είναι επίσημα εγγεγραμμένοι ως σπουδαστές του Πανεπιστημίου του Greenwich.


ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 • Μεθοδολογία της Έρευνας – 15 μονάδες
 • Προχωρημένες Αρχές της Διαχείρισης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – 15 μονάδες
 • Τεχνικά Στοιχεία Πλοίων, Ναυτιλιακές Πολιτικές, Συμβάσεις, Κανονισμοί και Ναυτική Ασφάλεια– 15 μονάδες
 • Οικονομικά Ναυτιλιακού Τομέα και Διαχείριση Διεθνούς Ναυτιλίας – 15 μονάδες
 • Στρατηγική και Διαχείριση – 15 μονάδες
 • Εμπορική Διαχείριση των Πλοίων – 15 μονάδες
 • Ναυτικό Δίκαιο και Ναυτικές Ασφαλίσεις – 15 μονάδες
 • Λογιστική, Χρηματοδότηση και Επιχειρησιακός Σχεδιασμός της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας – 15 μονάδες
 • Διπλωματική Εργασία – 60 μονάδες

Διάρκεια

Ένα έτος πλήρους παρακολούθησης.
Δύο έτη μερικής παρακολούθησης.

 

Καριέρα

Με την ολοκλήρωση τού προγράμματος, οι πτυχιούχοι του θα διαθέτουν ευρύτατη και σε βάθος γνώση σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης ναυτιλιακών επιχειρήσεων και οργανισμών.  Επίσης θα διαθέτουν πρακτικά εφόδια, ώστε να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα πολύπλοκα ζητήματα της ναυτιλιακής βιομηχανίας και να προσαρμόζονται άμεσα στις συνεχείς εναλλαγές και την διαρκή ανάπτυξη του τομέα των θαλασσίων μεταφορών.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • Πτυχίο Master of Science (MSc) του παγκοσμίου αναγνωρισιμότητας Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF GREENWICH.
 • Το UNIVERSITY OF GREENWICH έχει παγκόσμια φήμη όσον αφορά στις Ναυτιλιακές σπουδές.
 • Ο φοιτητής διδάσκεται από επαγγελματίες της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, οι οποίοι είναι σε θέση να εφαρμόζουν την θεωρία στην πράξη.
 • Με αυτό το πανεπιστημιακό πρόγραμμα ο σπουδαστής αποκτά την ικανότητα για διευρυμένη προσέγγιση σε εξειδικευμένες εμπορικές διαδικασίες και απαιτήσεις της Παγκόσμιας Ναυτιλίας, και αναπτύσσει περαιτέρω τις υπάρχουσες τεχνικές δεξιότητες και θεωρητικές γνώσεις του σχετικά με την Παγκόσμια Ναυτιλία.
 • Το πτυχίο, ως μεταπτυχιακός τίτλος, επιτρέπει στους μεταπτυχιακούς αποφοίτους να εργαστούν σε οποιαδήποτε θέση εντός μιας ναυτιλιακής επιχείρησης, ακόμα κι αν το πρώτο τους πτυχίο δεν σχετίζεται με τον κλάδο αυτό.

UNIVERSITY OF GREENWICH, U.K.


Το Κρατικό Πανεπιστήμιο UNIVERSITY OF GREENWICH βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι ιδιαίτερα γνωστό παγκοσμίως λόγω του υψηλού δείκτη απασχολησιμότητας των αποφοίτων του, γεγονός που καταδεικνύει την καλή φήμη του στην αγορά εργασίας. Το UNIVERSITY OF GREENWICH ταξινομήθηκε ως το καλύτερο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην ποιότητα της διδασκαλίας σύμφωνα με τους Sunday Times. Το UNIVERSITY OF GREENWICH προσφέρει, σε συνεργασία με το New York College, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, όπου οι φοιτητές λαμβάνουν το αυθεντικό πτυχίο αυτού του παγκοσμίως φημισμένου Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου. Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe