ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Athletics

Τελικός αγώνας εσωτερικού πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου για την ομάδα του New York College

Την Τετάρτη 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο τελικός αγώνας του 12oυ εσωτερικού πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου, που ήταν αποτέλεσμα πολλών αγώνων με τη συμμετοχή πολλών ομάδων κατά τη διάρκεια όλου του ακαδημαϊκού έτους. 

10 April 2019

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης του New York College σε φιλικό αγώνα μπάσκετ με την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 διεξήχθη φιλικός αγώνας καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων του New York College και της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής.

10 April 2019

To New York College στο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σάλας Γ' Εθνικής Κατηγορίας!

Το Σάββατο 11/6/2016 πραγματοποιήθηκε η Α' φάση του Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας Γ' Εθνικής Κατηγορίας, που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας- Futsal.

10 April 2019

New York College τελικοί αγώνες εσωτερικού πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου 2015-2016

Την Τετάρτη 1/6/2016 πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες του εσωτερικού πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου 2015-2016, στο οποίο συμμετείχαν δώδεκα ομάδες.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα F.C. Milan.
Μετά τις απονομές παραχωρήθηκε από τον πρόεδρο του New York College κο Ηλία Φούτση δείπνο στους σπουδαστές σε εστιατόριο της Γλυφάδας.

10 April 2019

Φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων καλαθοσφαίρισης του New York College και της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Τη Δευτέρα 4/4/2016 πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων καλαθοσφαίρισης του New York College και της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στο κλειστό γυμναστήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα, οι ομάδες ήταν ισοδύναμες και το σκορ διαμορφώθηκε στο 42-40 υπέρ της ομάδας της Σχολής Ευελπίδων.

10 April 2019
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe