ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες




*Ημερομηνία Γέννησης





Με την αποστολή αυτού του εντύπου συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που έχετε παράσχει θα αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, καθώς και για να σας ενημερώσουμε για τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
MSc in Corporate & Executive Coaching

Μεταπτυχιακό Corporate & Executive Coaching


Το πανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για το πτυχίο Master in Executive and Corporate Coaching Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF BOLTON-GREATER MANCHESTER, με σπουδές εξ ολοκλήρου στο NEW YORK COLLEGE στην Ελλάδα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που αναζητούν την υψηλότερη εκπαίδευση στον τομέα του coaching. Απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους ως επικεφαλής σε οποιοδήποτε επίπεδο οργανισμού, αλλά και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εξελιχθούν σε Executive Coaches ή Internal Coaches σε εταιρείες. 

Τα πλεονεκτήματα του είναι:

 • Η ολοκληρωμένη προσέγγιση της εκπαίδευσης, που συνδυάζει τις τελευταίες ακαδημαϊκές  εξελίξεις της επιστήμης του Coaching με την πρακτική εμπειρία που προσφέρουν οι 120 υποχρεωτικές ώρες πρακτικής coaching.
 • Το διδακτικό προσωπικό που αποτελείται από πρωτοπόρους στην επιστήμη του Coaching, διακεκριμένους Καθηγητές Πανεπιστημίου και καταξιωμένα ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων.

Διευθύντρια προγράμματος: Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου - Διεθνώς βραβευμένη Master Coach, Συγγραφέας, Ιδρυτικό μέλος & τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation - Greece)

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc in Corporate and Executive Coaching έχει εγκριθεί από το UNIVERSITY OF BOLTON και βρίσκεται στο τελικό στάδιο των τυπικών διαδικασιών αδειοδότησης από τις αρμόδιες αρχές.


 

Γράμμα από την Διευθύντρια του Προγράμματος και διεθνώς βραβευμένη Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

«Όλοι χρειαζόμαστε ένα Coach…», είχε πει ο Bill Gates στην ομιλία του στο TED, «…είτε είσαι Διευθύνων Σύμβουλος, μπασκετμπολίστας ή δάσκαλος, όλοι χρειαζόμαστε ανθρώπους που θα μας μας δώσουν feedback, θα μας διευρύνουν την προοπτική και θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

To coaching είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους παγκοσίως και ανοίγει πολλούς δρόμους σε εταιρικό και ατομικό επίπεδο. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Executive and Corporate Coaching προσφέρει τα απαραίτητα προσόντα για την ανάπτυξη επαγγελματιών coaches υψηλού επιπέδου που θα μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά και να απορροφηθούν από την αγορά εργασίας την επόμενη μέρα.  

Κύριος στόχος μας είναι – μέσω της ευρεία ακαδημαϊκής γνώσης και της πρακτικής εφαρμογής της επιστήμης του Coaching -  να αναπτύξουμε Corporate και Executive Coaches που να μπορούν να λειτουργήσουν σαν πολλαπλασιαστές σε ηγέτες και στελέχη.  Η καινοτομία του προγράμματος και οι υψηλές του προδιαγραφές του σε ακαδημαϊκό και επαγγελματικό επίπεδο εγγυούνται μια καριέρα με επιτυχία κι επιρροή. 

Σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, δεν μαθαίνετε απλώς, εμπνέεστε, εξελίσσεστε και ανακαλύπτετε την αληθινή σας δύναμη ως Coach. Ετοιμαστείτε να αποκτήσετε την  πιο σύγχρονη τεχνογνωσία, με ισχυρό ακαδημαϊκό  υπόβαθρο, επιτυχημένες πρακτικές παγκοσμίως κι ευέλικτες δεξιότητες που θα σας διακρίνουν στη σύγχρονη και απαιτητική επαγγελματική σκηνή. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον σας με την εγγύηση του Bolton University και του New York College.

Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου


 

Ανακάλυψε περισσότερα πτυχία στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων


Λεπτομέρειες
 • Πρόγραμμα Σπουδών

 • Καριέρα

 • Καθηγητές

Πρόγραμμα Σπουδών

 • Coaching principles and core competencies
 • Leadership Coaching
 • Team Coaching
 • Interpersonal and Intrapersonal Aspects of the Executive
 • Self-leadership Leadership and Management
 • Academic Skills and Professional Practice
 • Professional Project

Καριέρα

Το MSc in Corporate and Executive Coaching εξασφαλίζει μία επιτυχημένη καριέρα με μεγάλες προοπτικές σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Η ζήτηση στελεχών σε αυτόν τον τομέα στην αγορά εργασίας, είναι ήδη μεγάλη και θα αυξηθεί με γεωμετρικούς ρυθμούς τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα, ο απόφοιτος του προγράμματος μπορεί να εργαστεί ως ανεξάρτητος επαγγελματίας στο χώρο του Business και Executive coaching.

Καθηγητές

Καθηγητές

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


 • To 1o και ΜΟΝΑΔΙΚΟ μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών MSc Executive & Corporate Coaching στην Ελλάδα και από τα πρώτα διεθνώς
 • Πτυχίο MSc in Executive & Corporate Coaching του Βρετανικού κρατικού Πανεπιστημίου UNIVERSITY OF BOLTON-Greater Manchester
 • To UNIVERSITY OF BOLTON-Greater Manchester συγκαταλέγεται στα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια της Βρετανίας (TheGurdian’s Best University Guide 2024)
 • Σύγχρονo (state of the art) περιεχόμενο μαθημάτων
 • 120 ώρες Coaching για βιωματική εφαρμογή & αποτελεσματικές μέθοδοι εκπαίδευσης
 • Διεξαγωγή μαθημάτων απογεύματα Παρασκευής και Σάββατο: Σχεδιασμός και εφαρμογή που επιτρέπει την παρακολούθηση του προγράμματος από εργαζόμενους και στελέχη
 • Έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό και διακεκριμένα στελέχη με επαγγελματική εμπειρία σε μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
 • Αποτελεσματικές μέθοδοι εκπαίδευσης
 • Ευελιξία προγράμματος: πλήρης η μερική φοίτηση
 • Αξιολόγηση μέσω δραστηριοτήτων στην τάξη και εργασιών χωρίς γραπτές εξετάσεις

University of Bolton-Greater Manchester


Στα 30 καλύτερα και ταχέως αναπτυσσόμενα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου (Guardian 2024)

Το κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο του UNIVERSITY OF BOLTON εδρεύει στην περιοχή του Greater Manchester της Αγγλίας, με ιστορία από το 1824. Σύμφωνα με την Guardian (Best UK Universities 2024 – rankings), το UNIVERSITY OF BOLTON συγκαταλέγεται στα 30 καλύτερα Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρόσφατα το BBC ανέδειξε το UNIVERSITY OF BOLTON, ως πρότυπο για τα Πανεπιστήμια της Βρετανίας, σχετικά με τις προδιαγραφές λειτουργίας του για την ασφάλεια των φοιτητών από την πανδημία Covid-19 και η Υπουργός Παιδείας της Βρετανίας Michelle Donelan, από το βήμα της Βουλής των Κοινοτήτων, αναφέρθηκε στην «καταπληκτική δουλειά που κάνει το Πανεπιστήμιο».

Tο New York College έχει σύμβαση franchise agreement σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας και το πτυχίο που θα λάβετε στο τέλος των σπουδών σας απονέμεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe