ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

O νέος Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College στα πλαίσια εκδήλωσης του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.


22 October 2021
O νέος Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge συναντήθηκε με τον Πρόεδρο  και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College στα πλαίσια εκδήλωσης του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Στις 18 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε το επίσημο δείπνο “Back-to-Business” που διοργάνωσε το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με Κεντρικό Ομιλητή τον νέο Βρετανό Πρέσβη στην Ελλάδα, Matthew Lodge και Επίτιμο Προσκεκλημένο τον Άδωνη Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge (αριστερά) με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου NEW YORK COLLEGE, κο Ηλία Φούτση, Hon Ph.D. (δεξιά).

O Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., παρευρέθηκε στην εκδήλωση και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Βρετανό Πρέσβη στην Ελλάδα, Matthew Lodge, o οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διεθνή δραστηριοποίησή του NYC σε Ελλάδα (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) και Τσεχία (Πράγα), καθώς  και για τις δυναμικές του συνεργασίες με τα Βρετανικά Κρατικά Πανεπιστήμια University of Bolton και University of Greenwich.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NEW YORK COLLEGE, κος Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D. με την Άννα Καλλιάνη - Πρόεδρο του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe