ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Συνάντηση του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, Επικεφαλής Καθηγητή της Άρσης Βαρών της Σχολής Αθλητικών Σπουδών και Προπονητικής του New York College με τον Ηλία Φούτση, Hon Ph.D., Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC και την ακαδημαϊκή ομάδα του προγράμματος BSc in Sports Sciences and Coaching, στο NYC Athens Campus.

(Από αριστερά προς δεξιά): Η επικεφαλής του παραρτήματος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας στο Παρίσι, Δικηγόρος Παρισίων και Αθηνών Γεωργία Κούβελα – Piquet, ο NYC Sports Coordinator Ιωάννης Γκόβας, ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου NYC Ηλίας Φούτσης, Hon Ph.D., o Πύρρος Δήμας, o Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος BSc in Sports Sciences and Coaching (Ομ. Καθηγητής HARVARD MEDICAL SCHOOL) Δρ. Κωνσταντίνος Παύλου, o Sports Coaching Academic Coordinator Δρ. Αθανάσιος Μουστόγιαννης και ο Curator της NYC Bicentennial Artistic Exhibition John D. Pappas (COLUMBIA UNIVERSITY: BS, MA, Ph.D. Fellow 1985).

29 December 2023

Έναρξη εκδηλώσεων για τη «ΔΙΑΚΟΣΙΕΤΗΡΙΔΑ ΛΟΡΔΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» με κατάθεση στεφάνου από φοιτητές του New York College στο άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα.

Στη 200ή επέτειο από την άφιξη του Λόρδου Βύρωνα στο Μεσολόγγι (24 Δεκεμβρίου 1823), εκπρόσωποι των φοιτητών του New York College (NYC) κατέθεσαν στεφάνι στο εμβληματικό μνημείο «Η ΕΛΛΑΣ (ΣΤΕΦΕΙ) ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ», επί της συμβολής της οδού Βασιλίσσης Όλγας και της Λεωφόρου Βασιλίσσης Αμαλίας, έναντι του NYC Athens Campus.

24 December 2023

Το New York College χορηγός στο 14ο Eτήσιο Συνέδριο Πωλήσεων του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος.

Το συνέδριο με τίτλο “CX Puzzle” και βασικό θεματικό άξονα το Customer Experience πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα των Village Cinemas στο The Mall Athens, με αθρόα προσέλευση στελεχών της αγοράς και ομιλίες από το χώρο του επιχειρείν.

22 December 2023

Διημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών με συμμετοχή του New York College

Την Τετάρτη 13/12/2023 πραγματοποιήθηκε Διημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών. Παρουσιάστηκαν όλες οι επιλογές σπουδών των αποφοίτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

22 December 2023

Ημέρα Αιμοδοσίας στο New York College Θεσσαλονίκης

 

 Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, το New York College Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης γύρω από τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας,  φιλοξένησε την Ημέρα Αιμοδοσίας στο χώρο του. 

21 December 2023

Φοιτητές της Σχολής Φιλοξενίας και Τουρισμού του New York College, έδωσαν το παρόν στην Έκθεση XENIA 2023 και τις ημέρες καριέρας του Workathlon.

Μοναδική ευκαιρία για δικτύωση στον συναρπαστικό κόσμο της τουριστικής βιομηχανίας: Τη Δευτέρα 27/11, ομάδα πρωτοετών φοιτητών της Σχολής Φιλοξενίας και Τουρισμού του New York College, έδωσαν το παρόν στην Έκθεση XENIA 2023 και τις ημέρες καριέρας του Workathlon.
19 December 2023

Mε μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή φοιτητών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College, πραγματοποιήθηκε το 34ο Greek Economic Summit του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Οι φοιτητές του NYC δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με την οργάνωση και το κύρος του Συνεδρίου και παρακολούθησαν ομιλίες από διεθνείς προσωπικότητες.

19 December 2023
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe