ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Tο University of New York in Prague (UNYP)- θυγατρικό Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο του Ομίλου New York College, υποδέχθηκε την Dr. Lisa Vollendorf νέα Πρόεδρο του State University of New York- Empire State College.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College έχει συμπληρώσει 34 χρόνια σταθερής συνεργασίας με το State University of New York – ESC, το μεγαλύτερο πολιτειακό πανεπιστήμιο της Αμερικής, παρέχοντας στους φοιτητές του εδώ και τρείς δεκαετίες, αυθεντικό Αμερικάνικο πτυχίο BACHELOR με σπουδές εξ ολοκλήρου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πράγα.
 
29 November 2022

Πολύτιμα και πρακτικά χρήσιμα μαθήματα ηγεσίας από τον διάλογο που έλαβε χώρα στο Εθνικό Ιδρύμα Ερευνών στις 24/05/2018 του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και νυν Πρωθυπουργού κ. ΚΥΡΙAΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤAΚΗ με τον τότε Διευθυντή των μεταπτυχιακών προγραμμάτων Executive MBA και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (πρ. ΑΣΟΕΕ) και νυν Πρύτανη του New York College, καθηγητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ

Δείτε εδώ τον διάλογο του Πρωθυπουργού κ. ΚΥΡΙAΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤAΚΗ με τον Πρύτανη του New York College, καθηγητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ: https://youtu.be/gWY55YuDpuM

28 November 2022

Το New York College Θεσσαλονίκης συμμετείχε ως χορηγός στη Δεξίωση που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Μεγάλης Βρετανίας και ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο Βρετανός Πρέσβης εξέφρασε την μεγάλη του χαρά για την διοργάνωση ενώ τόνισε ότι ιδρύματα όπως το NEW YORK COLLEGE προάγουν την Βρετανική εκπαίδευση και στην Βόρεια Ελλάδα.
 
23 November 2022
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe