ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ NEW YORK COLLEGE ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΕΑ BRITISH COMPUTER SOCIETY (BCS)

Στις 15/9/2023, τρεις (3) απόφοιτοι του New York College από το συνεργαζόμενο Βρετανικό Πανεπιστημίου του Bolton, έλαβαν το Distinguished IT Graduates Award-βάσει του GPA τους, από το British Computer Society (BCS) τον διεθνή Φορέα Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής, που απονέμει του υψηλού κύρους Chartered IT Professional status.

20 September 2023

Στα 30 καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια στη διαβάθμιση της Guardian για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 το UNIVERSITY OF BOLTON, συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο του NEW YORK COLLEGE.

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Guardian η αναβάθμιση κατά οκτώ (8) θέσεις, του UNIVERSITY OF BOLTON για αυτό το έτος (2023-2024), από την 38η στην 30η θέση στη λίστα διαβάθμισης των Βρετανικών Πανεπιστημίων: https://bit.ly/3Zer9Tg

14 September 2023

Με συμμετοχή 7 διακεκριμένων επιστημόνων η διαδικτυακή ημερίδα του New York College για τις καινοτόμες εξελίξεις στις βιοεπιστήμες και στη διατροφή.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: “ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ", την Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τα τμήματα "Βιοϊατρικής Επιστήμης" και "Διαιτολογίας και Διατροφολογίας"  του NYC.

07 September 2023
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe