ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Ένα ακόμη επιστημονικό Success Story του New York College

Το επιστημονικό δυναμικό του New York College συνεχίζει την διεθνή του παρουσία στα επιστημονικά δρώμενα. Συγκεκριμένα, στο έγκυρο διεθνές περιοδικό Safety Science δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της μελέτης με τίτλο “Old” and “new” safety thinking: Perspectives of aviation safety investigators - Η Συμβολή της Αντίληψης Επικινδυνότητας και της Επικοινωνίας αυτής σε Αεροπορικά Συμβάντα Ασφαλείας, το οποίο αναφέρεται στον ρόλο περιβαλλοντικών παραγόντων που επιδρούν στην ασφάλεια των πτήσεων.

26 October 2021

GOOD NEWS: Η Σχολή Κινηματογραφικών Σπουδών (Film Studies Department) του NEW YORK COLLEGE με χαρά ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μαραγκουδάκη GSC, καθηγήτριας Directing Photography του Τμήματος, για το βραβείο “BEST CINEMATOGRAPHY” του Φεστιβάλ των Καννών!

Στους Φιναλίστ του Φεστιβάλ των Καννών συμπεριλήφθηκε  το ντοκιμαντέρ “Πρέσπα – Σταγόνες υδάτινων κόσμων” σε σκηνοθεσία της Ανδρονίκης Χριστάκη, το οποίο προβάλλει τη φύση, την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής. Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ η Κατερίνα Μαραγκουδάκη έχει επιμεληθεί την διεύθυνση φωτογραφίας.

26 October 2021

O νέος Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College στα πλαίσια εκδήλωσης του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Στις 18 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε το επίσημο δείπνο “Back-to-Business” που διοργάνωσε το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία με Κεντρικό Ομιλητή τον νέο Βρετανό Πρέσβη στην Ελλάδα, Matthew Lodge και Επίτιμο Προσκεκλημένο τον Άδωνη Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

22 October 2021

Ψηφιακή ημερίδα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο NEW YORK COLLEGE για την στρατηγική σχέση Ελλάδας - Γαλλίας και τη θέση της χωράς στην Αν. Μεσόγειο

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου η ψηφιακή Εκδήλωση με θέμα: “Η Στρατηγική Σχέση Ελλάδας – Γαλλίας και η αναβάθμιση του Γεωπολιτικού αποτυπώματος της χώρας στην Ανατολική Μεσόγειο”.

20 October 2021

Μια ακόμη σπουδαία εκδήλωση ιστορικού περιεχομένου με μέγα χορηγό και συνδιοργανωτή το NEW YORK COLLEGE: "Nτρέδες: στην πρώτη γραμμή της ελληνικής παλιγγενεσίας".

Μία σπουδαία εκδήλωση με σκοπό την ανάδειξη των Ντρέδων, μίας όχι ευρύτερα γνωστής ομάδας ηρώων από την Μεσσηνία, με σπουδαία δράση στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και συμμετοχή σε σπουδαίες μάχες που καθόρισαν την έκβαση του Αγώνα.

15 October 2021

O “Λόγος του Κολοκοτρώνη προς τους νέους στην Πνύκα” παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας

Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «NEW YORK COLLEGE», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ» και ο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας αναβίωσαν  μια εμβληματική στιγμή της νεότερης ελληνικής ιστορίας που έλαβε χώρα στις 8 Οκτωβρίου 1838, όταν  ο Γέρος του Μοριά, Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ανέβηκε στο ιστορικό βήμα της Πνύκας προκειμένου να εκφωνήσει τον περίφημο Λόγο του περί της παιδείας στους νέους της εποχής του, για την αξία της παιδείας.

01 October 2021
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe