ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Posidonia NPO και το New York College διοργάνωσαν Ημερίδα για την Έμφυλη & Ενδοοικογενειακή Βία

H ημερίδα έλαβε χώρα στο NYC Athens Campus, τo Σάββατο 25 Νοεμβρίου. 

25 November 2023

Η Running Team του New York College συμμετείχε με εξαιρετικές επιδόσεις στο University 10km Night Run του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας!

Οι φοιτητές μας πλαισιωμένοι από καθηγητές του τμήματος Sports Sciences and Coaching, αγωνίστηκαν με ανεξάντλητες σωματικές και ψυχικές δυνάμεις, σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα.
 
15 November 2023

Με σύνθημα «Δημιουργούμε νέους πνεύμονες πρασίνου στις αστικές πόλεις», ομάδα φοιτητών του NYC Environmental Volunteers Club πραγματοποίησε δενδροφύτευση στην Αμφιθέα του Π. Φαλήρου.

Οι φοιτητές μας που φροντίζουν το περιβάλλον με σεβασμό και ευαισθησία, συνετέλεσαν στην πρόληψη της κλιματικής αλλαγής.

15 November 2023

Ομάδα φοιτητών του τμήματος Ψυχολογίας του NYC Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε το οικοτροφείο της ΑΜΚΕ "Αλθαία".

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ενοίκους και να ενημερωθούν για το τρόπο παροχής υπηρεσιών στα πλαίσια της υποστηριζόμενης διαβίωσης.
 
11 November 2023

Το NYC Athens Campus φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία την 2ημερίδα συναντήσεων του Ευρωπαϊκού προγράμματος Neutral Schools στις 2 και 3 Νοεμβρίου, με συμμετοχή εταίρων από Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία και Κύπρο.

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Neutral Schools αποτελεί ένα καινοτόμο πρότζεκτ που αφορά σε δράσεις για την ενεργοποίηση των σχολείων στη διάδοση πληροφοριών αναφορικά με την ανάπτυξη γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων σχετικά με την κλιματική πρόκληση και τη βιώσιμη ανάπτυξη. 

08 November 2023

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα NEUTRAL SCHOOLS (2022-1-ES01-KA220-SCH-000088781) όπου συμμετέχει το NEW YORK COLLEGE, παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Ξένων Πανεπιστημίων IUF που έλαβε χώρα στις 27/10/2023 στο Royal Olympic.

To feedback αναφορικά με τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν και αφορούν στην εκπαίδευση, κοινωνική ένταξη και κατάρτιση της νεολαίας, τις οικολογικές & ψηφιακές μεταβάσεις αλλά και την προώθηση της συμμετοχής των νέων στη δημοκρατική ζωή, ήταν πολύ θετικό.

06 November 2023

Επίσκεψη στο ιστορικό Θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» πραγματοποίησε ομάδα φοιτητών του New York College Αθήνας

Οι “The Walkers” περιηγήθηκαν στους χώρους του πολεμικού πλοίου, ενημερώθηκαν για τη συμβολή τού θωρηκτού στην περίοδο των Βαλκανικών πολέμων και του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου και γνώρισαν ιστορίες ανθρώπων του εθνικού καθήκοντος.

05 November 2023
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe