ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

To New York College αποχαιρετά τον τελευταίο, παγκοσμίου εμβελείας Έλληνα της σύγχρονης Ελλάδας, Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Όλοι εμείς στο NEW YORK COLLEGE είμαστε ευγνώμονες για την τελευταία παραγωγή με μουσική του στην Ελλάδα, όπου ανιδιοτελώς (εντελώς δωρεάν) μας χορήγησε την άδεια χρήσης της μουσικοσυνθεσεώς του “Alpha” (μουσικό album “Albedo 0.39”) στο πλαίσιο της Διακοσιετηρίδας, για τη δημιουργία του επετειακού μουσικού videoclip με τίτλο “O Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας πριν 200 χρόνια” μέσα από 36 αριστουργήματα μεγάλων Ευρωπαίων ζωγράφων.

19 May 2022

Με σημαντικούς παράγοντες της αγοράς εργασίας, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών, Αρμόδιου για τα Θέματα Μακεδονίας - Θράκης κ. Σταύρου Καλαφάτη και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, Ημερίδα του New York College για τα Soft Skills για Διοίκηση και Ηγεσία στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή περισσοτέρων από 500 παρευρισκόμενων συμμετεχόντων, ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «Soft Skills για Διοίκηση και Ηγεσία 4.0, Προκλήσεις και Προοπτικές για τους Νέους στην Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης».

 

 

13 May 2022

Με βράβευση του Δρ. Γεώργιου Πατούλη Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών η Επιστημονική ημερίδα για την Διαχείριση Κρίσεων και την Επιδημία του Κορωνοϊού από το New York College και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας

Η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Βγήκαμε πιο δυνατοί από την πανδημία του Covid 19;» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και ώρα 18.30 από το New York College και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας.

11 May 2022
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe