ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Με ένα λαμπερό πάρτι, το University of New York in Prague θυγατρικό Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, γιόρτασε την 25η επέτειο λειτουργίας του, στο Žižkov Television Tower στην καρδιά της Πράγας, με θέα όλη την πόλη.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του New York College (NYC) και του University of New York in Prague (UNYP) κ. Ηλίας Φούτσης συνοδευόμενος από τις εγγονές του, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και γιόρτασε με εκατοντάδες επιτυχημένους αποφοίτους, τα γενέθλια του UNYP!
 
 
18 July 2023

Με φόντο την Ακρόπολη η Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του NEW YORK COLLEGE με κεντρική ομιλήτρια την Radka Wildová, Υφυπουργό Παιδείας της Τσεχίας, παρουσία των κ.κ. Matthew Lodge, Βρετανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Nina Guga, Υφυπουργού Παιδείας της Αλβανίας, Jakub Karfik Πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Προέδρων και Πρυτάνεων των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων.

Στον ιστορικό Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του New York College, την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2023. Κεντρική ομιλήτρια στη φετινή Τελετή Αποφοίτησης, ήταν Radka Wildová, Υφυπουργός Παιδείας της Τσεχίας, της χώρας όπου ο Όμιλος NYC έχει ιδρύσει θυγατρικό Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο το University of New York in Prague (UNYP), το οποίο λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 25 χρόνια.

06 July 2023
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe