ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το New York College πρωτοπόρησε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση με online interactive διδασκαλία


13 March 2020
Το New York College πρωτοπόρησε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση με online interactive διδασκαλία

Η εμφάνιση του νέου κορωνοϊού COVID-19 και η πανδημία που προέκυψε επηρέασε καθοριστικά την καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών παγκοσμίως, με συνέπεια όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης να υποστούν σημαντικές αλλαγές, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν και μεγάλη διάρκεια.

Το New York College πρωτοπόρησε στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση με online interactive διδασκαλία παραμένοντας έτοιμο για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών για να μην χάσουν οι φοιτητές του καμία ώρα προγραμματισμένης διδασκαλίας.

Πιο αναλυτικά:

  • Από την πρώτη στιγμή της φοίτησης τους, οι φοιτητές του New York College λαμβάνουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ασύγχρονης μάθησης και στο λογισμικό Office 365 Suite.
  • Η πλατφόρμα, που ήδη χρησιμοποιείται εδώ και καιρό, συμπληρώνεται μέσω της εφαρμογής Microsoft Teams, δίνοντας την δυνατότητα διεξαγωγής online μαθημάτων παρέχοντας real time live εκπαίδευση, υποστηριζόμενης από διαδραστικές multimedia δυνατότητες που αυξάνουν την ενασχόληση του φοιτητή.
  • “Τα μαθήματα που διεξάγονται διαδικτυακά είναι πλήρως εναρμονισμένα με το πρόγραμμα των μαθημάτων που απαιτεί το συνεργαζόμενο κρατικό  Πανεπιστήμιο.”
  • Το New York College παρέχει στους φοιτητές του 24ωρη επικοινωνία μέσω e-mail με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης για την άμεση εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος NEW YORK COLLEGE με απόλυτο σεβασμό στους φοιτητές και στις οικογένειές τους, έχει μεριμνήσει ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα ως προς την διεξαγωγή των μαθημάτων, τα οποία θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά για όσο διάστημα θα χρειαστεί.


NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe