ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Χιλής στο New York College


19 May 2016

Η πρέσβειρα της Χιλής στην Ελλάδα, κυρία Pia Busta, έδωσε στις 13 Μαΐου 2016 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την χώρα της. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στην Πρέσβειρα με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή.

 

Αναμνηστική φωτογραφία της πρέσβειρας της Χιλής στην Ελλάδα, κυρίας Pia Busta κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο New York College στις 13 Μαΐου 2016.

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη της πρέσβειρας της Χιλής στην Ελλάδα, κυρίας Pia Busta (μέση), με τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (αριστερά), και τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (δεξιά).

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη της πρέσβειρας της Χιλής στην Ελλάδα, κυρίας Pia Busta (μέση), με τους φοιτητές των Διεθνών Σχέσεων του New York College, τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (αριστερά), και τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (δεξιά).

 
 
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe