ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Επίσκεψη του επιτετραμμένου της Πρεσβείας του Ιρακ στο New York College


16 March 2018

Ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας του Ιράκ στην Ελλάδα, κύριος Hindreen Mustafa, έδωσε στις 8 Μαρτίου 2018 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την εξωτερική πολιτική της χώρας του. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στον κύριο Mustafa με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή.  

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη του Επιτετραμμένου της Πρεσβείας του Ιράκ στην Ελλάδα, κυρίου Hindreen Mustafa (αριστερά) με τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (δεξιά).

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη του Επιτετραμμένου της Πρεσβείας του Ιράκ στην Ελλάδα, κυρίου Hindreen Mustafa (αριστερά) με τους φοιτητές των Διεθνών Σχέσεων του New York College, τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (κέντρο), και τον Δεύτερο Γραμματέα της Πρεσβείας του Ιράκ στην Ελλάδα, κύριο Mansour Jorani (δεξιά).

 

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe