ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Επίσκεψη του πρέσβη της Ιορδανίας στο New York College


23 November 2016
Επίσκεψη του πρέσβη της Ιορδανίας στο New York College

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη του πρέσβη της Ιορδανίας στην Ελλάδα, κυρίου Fawwaz Al - Eitan με τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα.

Ο πρέσβης της Ιορδανίας στην Ελλάδα, κύριος Fawwaz Al - Eitan, έδωσε στις 18 Νοεμβρίου 2016 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την εξωτερική πολιτική της χώρας του. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στον Πρέσβη με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή. 

 

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη του πρέσβη της Ιορδανίας στην Ελλάδα, κυρίου Fawwaz Al - Eitan (μέση-αριστερά), με τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (αριστερά), τον αντιπρόεδρο του New York College κύριο Νικόλαο Κατσαρό (μέση-δεξιά), και τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (δεξιά).

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη του πρέσβη της Ιορδανίας στην Ελλάδα, κυρίου Fawwaz Al - Eitan (μέση-αριστερά), με τους φοιτητές των Διεθνών Σχέσεων του New York College, τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (αριστερά), τον αντιπρόεδρο του New York College κύριο Νικόλαο Κατσαρό (μέση-δεξιά), τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (δεξιά).

 
 
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe