ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Επίσκεψη του πρέσβη της Σλοβακίας στο New York College


01 November 2016

Ο πρέσβης της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κύριος Peter Michalko, έδωσε στις 31 Οκτωβρίου 2016 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την εξωτερική πολιτική της χώρας του σε συνδυασμό με την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατέχει το τρέχον εξάμηνο η Σλοβακία. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στον Πρέσβη με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή. 

 

Αναμνηστική φωτογραφία του πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κυρίου Peter Michalko κατά την διάρκεια της διάλεξής του στο New York College στις 31 Οκτωβρίου 2016.

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη του πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κυρίου Peter Michalko (μέση), με τους φοιτητές των Διεθνών Σχέσεων του New York College, τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (μέση- αριστερά), τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα(μέση-δεξιά).

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη του πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κυρίου Peter Michalko (μέση), με τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (αριστερά), και τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (δεξιά).

 
 
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe