ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Επίσκεψη του πρέσβη της Ταϋλάνδης στο New York College


16 May 2016

Ο Πρέσβης της Ταϋλάνδης στην Ελλάδα, κύριος Joompol Manaschuang, έδωσε στις 22 Απριλίου 2016 μια διάλεξη στους φοιτητές του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας τις πολιτικές, εσωτερικές και εξωτερικές εξελίξεις της χώρας του. Ο επικεφαλής του Τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κ. Λεωνίδας Γοντζές και οι φοιτητές του, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στον Πρέσβη με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή.                                                                                                  

Αναμνηστική φωτογραφία του πρέσβη της Ταϋλάνδης στην Ελλάδα, κυρίου Joompol Manaschuang κατά την διάρκεια της διάλεξής του στο New York College στις 22 Απριλίου 2016.

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη του πρέσβη της Ταϋλάνδης στην Ελλάδα, κυρίου Joompol Manaschuang (μέση), με τους φοιτητές των Διεθνών Σχέσεων του New York College, τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (μέση- αριστερά), τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (μέση-δεξιά), και τον καθηγητή κύριο Αλέξανδρο Αργυρόπουλο (δεξιά).

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη του πρέσβη της Ταϋλάνδης στην Ελλάδα, κυρίου Joompol Manaschuang (μέση), με τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (αριστερά), και τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (δεξιά).

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe