ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ημερίδα με θέμα: «Αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση: Ο Κρίσιμος Ρόλος της Ηγεσίας» με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή και Πρύτανη του New York College, Δημήτρη Μπουραντά στην Θεσσαλονίκη


09 March 2020
Ημερίδα με θέμα: «Αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση: Ο Κρίσιμος Ρόλος της Ηγεσίας» με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή και Πρύτανη του New York College, Δημήτρη Μπουραντά στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης η Ημερίδα με θέμα: «Αποτελεσματική Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση: Ο Κρίσιμος Ρόλος της Ηγεσίας»

Κεντρικός Ομιλητής της Ημερίδας ήταν ο Καθηγητής και Πρύτανης του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κος Δημήτρης Μπουραντάς.

Στην κατάμεστη αίθουσα της Εκδήλωσης παρευρέθηκαν προς χαιρετισμό και τοποθέτηση, οι κ.κ. Μαρία Αντωνίου, Υπεύθυνη Γραφείου Μακεδονίας Πρωθυπουργού, Σταύρος Καλαφάτης, Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Γενικός Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ν.Δ, Γεώργιος Αρβανιτίδης, Βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ΚΙΝ.ΑΛ, Δημήτρης Κούβελας, Βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Ν.Δ, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Σταθούλης, Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Νέα Δημοκρατία , Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Γενικός Διευθυντής Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Κιρμικίρογλου, Πρόεδρος Ένωσης Αποφοίτων Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης εδώ.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Δρ. Χρήστο Διαμαντόπουλο, ο οποίος προχώρησε σε μία εισαγωγή επί του θέματος, θέτοντας βασικά ερωτήματα προς απάντηση από τους Ομιλητές. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί και οι τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους Ομιλητές, όπου αναλύθηκε ο τρόπος με τον οποίο συνδέεται η Δημόσια Διοίκηση με τον Ιδιωτικό Τομέα, αλλά και η σπουδαιότητά της για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. Έγινε επίσης εκτενής αναφορά στα κενά - χάσματα στα στελέχη του Δημοσίου (δεξιότητες κ.α), καθώς επίσης και στον τρόπο με τον οποίο αυτά μπορούν να γεφυρωθούν. Παρουσιάστηκαν προτάσεις για την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, ενώ έγινε και αναφορά – ανάλυση του κυβερνητικού σχεδίου για το Επιτελικό Κράτος. Εν συνεχεία, το λόγο έλαβε, ως Κεντρικός Ομιλητής της Ημερίδας, ο Καθηγητής και Πρύτανης του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κος Δημήτρης Μπουραντάς. Ο κος Μπουραντάς μίλησε για τον κρίσιμο ρόλο της ηγεσίας στην αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, καθηλώνοντας το παρευρισκόμενο κοινό με τις θέσεις του.

Καθώς το ζήτημα ήταν πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερης σπουδαιότητας, στο κλείσιμο της Ημερίδας οι διοργανωτές έδωσαν την υπόσχεση στο παρευρισκόμενο κοινό για την οργάνωση και άλλων  ακαδημαϊκών εκδηλώσεων και δράσεων στην εν λόγω θεματική.

 Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe