ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Gamespace CS: GO Team | Armed and Ready


08 March 2017
Gamespace CS: GO Team | Armed and Ready

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας είναι γεγονός

 

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση της νέας ομάδας του CS:GO. Το κλειστό PressConference έλαβε χώρα στα γραφεία του GameSpace.gr, στο Ρομάντζο.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν φορείς, εταιρείες αλλά και άλλες ομάδες της ελληνικής eSports σκηνής.

Ο CEO και ο Πρόεδρος του GameSpace.grΓιώργος Κουράκος και Μιχάλης Σιγάλας αντίστοιχα, διοργάνωσαν την εκδήλωση αυτή με απώτερο σκοπό την δημιουργία καλύτερων σχέσεων με τις ομάδες και τις εταιρείες. Ο Γιώργος Κουράκος  εκτελώντας «χρέη» γενικού ομιλητή, μετά την εισαγωγή αλλά και τις απαραίτητες συστάσεις, προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να απευθύνουν έναν χαιρετισμό.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν αρκετοί.

Από το  New York College, ο Δρ. Ιωάννης Παντίδας, έκανε μια εκτενή αναφορά στη συνεργασία του New York College με το GameSpace, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την εξαιρετική συμβολή που πρέπει να έχει αλλά και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η εκπαίδευση στο gaming  και ιδιαίτερα στο competitive κομμάτι του.

Εκ μέρους της Athlonεταιρίας επαγγελματικού ρουχισμού, τοποθετήθηκε ο κ. Κωνσταντίνος Λάμπρου. Η τοποθέτηση αυτή ήταν εμπλουτισμένη με τις πεποιθήσεις που οφείλουν να διακατέχουν και διακατέχουν την νοοτροπία των «εμπλεκόμενων» με τα eSports κοινά. Δεν παρέλειψε δε να υπογραμμίσει την θέληση της Athlon να «μπει δυνατά» στα eSports και να συγκαταλέγεται μεταξύ των «δυνατών» της σκηνής.

Ομιλία πραγματοποίησε και ο αντιπρόσωπος της Soundblaster στην Ελλάδα, κ. Μαρτίνος Πελτεκόπουλος. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην βασική στρατηγική που έχει ακολουθήσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια αλλά και πόσο σημαντικός είναι για αυτή, ο τομέας του Gaming. O κύριος Πελτεκόπουλος, έχει συμβάλει αρκετά στην αναγνωρισιμότητα του Brand της Soundblaster στην Ελλάδα και σε συνεργασία με το GameSpace.gr στοχεύει στο να διευρύνει το κοινό του πολύ περισσότερο.  Στο χώρο είχε εγκατασταθεί ειδικό booth με όλα τα προϊόντα της ομάδας και φυσικά στο τέλος, ο ίδιος τα παρέδωσε στους παίκτες που φωτογραφήθηκαν με τον καινούργιο εξοπλισμό τους.

Με τα προϊόντα της Soundblaster στα χέρια, η ομάδα έθεσε ξεκάθαρα τους στόχους της και έξω από τα όρια της χώρας μας, με φόντο τα Βαλκάνια.

Την παρουσία τους έκαναν αισθητή οι Instinct eSports, οι WeLoveGaming (WLG), οι GROF αλλά και οι TestYourLimits. Δραστήρια στις συζητήσεις, όπως και στα κοινά του χώρου και η Tenebra Studios.

Και επειδή, CS:GO χωρίς Youtube videos δεν γίνεται, ο γνωστός youtuber BilYolo ήταν εκεί για να δώσει τα «φώτα» του.

ROSTER: 

Χρήστος «ZOKI» Κιζάκης – Entry Fragger

Andrea «Tani» Τani – Second Fragger

Γιάννης «Phantom» Δημητρόπουλος – Awper

Άκης «AveNus» Θεοδουλίδης – IGL

Νίκος «equal» Ικονιάδης – Support

 

Gamespace CS: GO Team | Armed and Ready

Gamespace CS: GO Team | Armed and Ready

Gamespace CS: GO Team | Armed and Ready

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe