ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης στο Hyatt Regency


07 October 2019
Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης στο Hyatt Regency

Η Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Hyatt Regency Thessaloniki, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου. Στην τελετή αποφοίτησης απονεμήθηκαν τα πτυχία στους απόφοιτους των προγραμμάτων Bachelor's και Master's του New York College, που προσφέρονται σε συνεργασία  με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, State University of New York- Empire State College, τα Βρετανικά University of Greenwich και University of Bolton και το Γαλλικό Université Toulouse 1 Capitole.

 

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρύτανης του New York College, Kαθ. και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς, ο οποίος ευχήθηκε στους αποφοίτους καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και τους προέτρεψε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων, επιμελητηρίων, προξενείων και επιχειρήσεων της Β. Ελλάδος. Την Τελετή Αποφοίτησης του New York College Θεσσαλονίκης έκλεισε με ομιλία του ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, κος Ηλίας Φούτσης ο οποίος επεσήμανε ότι η αποφοίτηση σηματοδοτεί το τέλος μιας διαδρομής αλλά όχι απαραίτητα και το τέλος μιας πορείας.

 

Στα 30 χρόνια της παρουσίας  του στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και όχι μόνο, το New York College έχει προσφέρει στην αγορά περισσότερους από 16.500 πτυχιούχους, οι οποίοι στελέχωσαν πολλές σημαντικές επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα ή δημιούργησαν υπεραξίες με δικές τους επιχειρηματικές και επιστημονικές δραστηριότητες.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe