ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ημερίδα στην Λάρισα με θέμα: Ηγεσία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College


18 June 2019
Ημερίδα στην Λάρισα με θέμα: Ηγεσία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του New York College ,την Τρίτη 04/06 στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας, με θέμα: «Ηγεσία, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Εμπειρία και προοπτικές στην Ελλάδα του σήμερα» .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Athens Leadership Lab του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, τoυ Επιμελητηρίου Λάρισας και υπό την Αιγίδα του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Καθηγητής και Πρύτανης του New York College, κ. Δημήτρης Μπουραντάς.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι: Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, επίσης ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, η αντιπρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών κ. Καλλιόπη Τζήκα και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Θανάσης Καπνοπώλης και ο κ. Ελεύθεριος Σαϊτης, Πρόεδρος της INTERCOM FOODS S.A

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ. Δημήτρης Κουρέτας και Ανδρέας Μπρέζας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ. Ντίνος Διαμάντος και Νίκος Γαμβρούλας, οι πολιτευτές Μαρία Γαλλιού και Στέλλα Μπίζιου, καθώς και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe