ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ημέρες καριέρας στο New York College


08 April 2016

Το New York College διοργάνωσε για 22η συνεχή χρονιά με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία τις Ημέρες Καριέρας που διεξήχθησαν στις 5 & 6 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Καλλιθέα, Θεσσαλονίκης 286.

40 γνωστές πολυεθνικές εταιρείες από τον χώρο του διαδυκτίου, του ανθρωπίνου δυναμικού, των δημοσίων σχέσεων, του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του μάρκετινγκ, του μάνατζμεντ και του τουρισμού, έλαβαν μέρος στην διοργάνωση και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με 200 περίπου φοιτητές και αποφοίτους από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται στο New York College σε συνεργασία με αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των φοιτητών και αποφοίτων, πραγματοποιήθηκαν ΕργαστήριαΔιαλέξεις, καθώς και τεστ προσωπικότητας από ειδικούς στον χώρο του ανθρωπίνου δυναμικού με στόχο την ανάπτυξη τεχνικών και δεξιοτήτων για την αποτελεσματική έρευνα εύρεσης εργασίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ και τις δραστηριότητες του Career Office του New York College, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nyc.gr.

 
 
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe