ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το University of New York in Prague μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College ψηφίσθηκε μεταξύ των superbrands 2016


15 June 2016

Στο University of New York in Prague απενεμήθη ο παγκοσμίου κύρους τίτλος ‘’Business Super brands 2016’’. Ο συγκεκριμένος τίτλος απονέμεται από ειδικούς σε φορείς που έχουν επιτύχει κορυφαία αποτελέσματα στον τομέα δραστηριότητος τους.

Ο νικητής βαθμολογείται σε τομείς όπως: ο βαθμός γνώσης του αντικειμένου με το οποίο ασχολείται, η καινοτομία, η φήμη, τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει, καθώς και το υψηλό επίπεδο ποιότητος του.

Το University of New York in Prague μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, έχει επιτύχει άριστα αποτελέσματα σε όλους τομείς της Ανώτατης Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Δημοκρατία της Τσεχίας από το 1998.

Το Πανεπιστήμιο παρέχει Αμερικανικά πτυχία μέσα από την μακροχρόνια συνεργασία του με το State University of New York, Empire State College, καθώς επίσης και δικά του πτυχία αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας.

Το πανεπιστήμιο παρέχει πτυχία σε μια μεγάλη κατηγορία γνωστικών αντικειμένων μεταξύ των οποίων BusinessCommunications, Marketing, Media, Market Research, Psychology, κ.λ.π, καλύπτοντας όλη την γκάμα των πτυχίων σε επίπεδο: Bachelors, Masters, MBA και PhD.

Η παρούσα χρονιά είναι η τέταρτη όπου το βραβείο ‘’Business Superbrands Award’’ απονέμεται στα κορυφαία ονόματα της αγοράς της Τσεχίας, των οποίων το επίπεδο ποιότητος ελέγχεται από ειδικούς διεθνούς κύρους στους τομείς των Επιχειρήσεων, της Επικοινωνίας, των Αγορών, των ΜΜΕ και της Έρευνας Αγοράς.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς η απονομή ενός βραβείου με τέτοιο κύρος από αναγνωρσμένες ηγετικές προσωπικότητες της αγοράς και της βιομηχανίας των επικοινωνιών της Δημοκρατίας της Τσεχίας.

‘’Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να διατηρούμε την ποιότητα της επικοινωνίας μας αλλά και των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών σε τόσο υψηλά επίπεδα ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε πάλι το βραβείο και τον επόμενο χρόνο’’, ανέφερε ο κ. Mark Anderson, Marketing Director του University of New York in Prague.

Το University of New York in Prague έχει, σύμφωνα με μαρτυρίες παραγόντων της αγοράς, επιτύχει να είναι ο επίσημα αδιαμφισβήτητος ηγέτης μεταξύ όλων των ιδιωτικών πανεπιστημίων και κολλεγίων επιχειρησιακών σπουδών, στην Δημοκρατία της Τσεχίας.

Αυτή η επιτυχία οφείλεται αφενός μεν στην μακροχρόνια, ισχυρή και υψηλού επιπέδου διείσδυση στην αγορά, αφετέρου δε στην πολύ υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης που παρέχεται, στους καθηγητές, στις δραστηριότητες των σπουδαστών και χάριν αυτών το University of New York in Prague διαθέτει υψηλή δημοφιλία και κορυφαίο κύρος. Ο ιδανικός συνδυασμός αυτών των δύο έχει δημιουργήσει άριστα αποτελέσματα, προτωποριακή επικοινωνία και υψηλό επίπεδο γνώσης.

 

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe