ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Επίσκεψη της Προξένου των Φιλιππίνων στο New York College


08 June 2016

Η πρόξενος των Φιλιππίνων στην Ελλάδα, κυρία Rosario Lemque, έδωσε στις 20 Μαΐου 2016 μια διάλεξη ενώπιον των φοιτητών του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College παρουσιάζοντας την χώρα της. Οι φοιτητές, υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων, κυρίου Λεωνίδα Γοντζέ, είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις στην Πρόξενο με θεματολογία από την διεθνή πολιτική σκηνή. 

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη της προξένου των Φιλιππίνων στην Ελλάδα, κυρίας Rosario Lemque (μέση), με τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (αριστερά), και τονΔιευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (δεξιά).

 

Αναμνηστική φωτογραφία από την διάλεξη της προξένου των Φιλιππίνων στην Ελλάδα, κυρίας Rosario Lemque (μέση), με τους φοιτητές των Διεθνών Σχέσεων του New York College, τον επικεφαλής του τμήματος των Διεθνών Σχέσεων του New York College κύριο Λεωνίδα Γοντζέ (αριστερά), και τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων του New York College κύριο Γιάννη Φίκα (δεξιά).

 

Αναμνηστική φωτογραφία της προξένου των Φιλιππίνων στην Ελλάδα, κυρίας Rosario Lemque κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο New York College στις 20 Μαΐου 2016.

 
 
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe