ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Δρ. Νικόλαος Κατσαρός– Ύστατο αντίο από την οικογένεια του New York College


19 January 2022
Δρ. Νικόλαος Κατσαρός– Ύστατο αντίο από την οικογένεια του New York College
Με βαθιά λύπη αλλά και συγκίνηση ανακοινώνουμε ότι ο επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος του NEW YORK COLLEGE και Διευθυντής των Προγραμμάτων Βιοϊατρικής και Διατροφολογίας, Δρ. Νίκος Κατσαρός, δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Ο Νίκος Κατσαρός πολέμησε με γενναιότητα και θάρρος, όπως άλλωστε έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, τα έντονα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε —ιδιαίτερα κατά τους τελευταίους μήνες.
 
Η οικογένεια του New York College και όλοι όσοι είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του, θρηνούν σήμερα μια πολύ μεγάλη απώλεια. Ο Νίκος Κατσαρός αφήνει πίσω του ένα μεγάλο επιστημονικό έργο, ενώ κατά τη διάρκεια της πολυετούς επαγγελματικής πορείας του συνεισέφερε από σημαντικές θέσεις ευθύνης όπως, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος του ΕΦΕΤ και Επιστημονικός Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Δημόκριτος.
 
Αναμφίβολα, η αφοσίωση στην επιστήμη του, η ανεξάντλητη ενέργεια, το πάθος και η εργατικότητά του αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για χιλιάδες φοιτητές αλλά και συνεργάτες, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.
Όλοι εμείς στο New York College, φοιτητές, απόφοιτοι, ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, θα θυμόμαστε για πάντα τον Νίκο Κατσαρό με πολλή αγάπη και σεβασμό. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του, στην οποία εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας.
 
Θερμά Συλλυπητήρια.
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe