ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

To New York College επίσημος χορηγός και συν διοργανωτής του 11ου Συνεδρίου Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας


15 December 2020
To New York College επίσημος χορηγός και συν διοργανωτής του 11ου Συνεδρίου Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας

Στο συνέδριο, το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του NEW YORK COLLEGE (NYC Athens Campus), το οποίο έχει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις για εθνικά και διεθνή συνέδρια και παρακολούθησε μέσω live streaming κοινό από όλη την Ελληνική Επικράτεια συγκεντρώνοντας χιλιάδες θεάσεις, μετείχαν επαγγελματίες του κλάδου της μελισσοκομίας. Το Συνέδριο τέλεσε υπό την Προεδρεία του Δρ. Νίκου Κατσαρού, Αντιπροέδρου του New York College, Ακαδημαϊκού Υπευθύνου του Τμήματος Βιοϊατρικών Σπουδών και Διαιτολογίας- Διατροφολογίας, πρ. Διευθυντή ερευνών ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” και πρ. πρόεδρου ΕΦΕΤ.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν  εισηγήσεις για όλα τα θέματα της μελισσοκομίας από καταξιωμένους επιστήμονες, ερευνητές, εκπροσώπους αναπτυξιακών φορέων, επιχειρηματίες και μελισσοκόμους.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του NEW YORK COLLEGE στο πρόγραμμα του Συνεδρίου με ομιλίες των κ.κ.: Καθηγητή και συγγραφέα Δ.Μπουραντά, Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρύτανη NEW YORK COLLEGE, Κ. Καλαχάνη - Δρ Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ, Research Coordinator, New York College, Κ. Χαρδαβέλλα, Καθηγητή Διατροφολογίας- Διαιτολογίας New York College και Δρ. Ν. Κατσαρού, π. Προέδρου ΕΦΕΤ, Διευθυντή Τμήματος Διατροφολογίας & Διαιτολογίας, New York College.          

Οι δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου της μελισσοκομίας, είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα, ο καθένας από τον χώρο του, να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις και τις συζητήσεις και να συμμετέχουν με ερωτήσεις και σχόλια, στα θέματα που τους ενδιαφέρουν και στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Για τα  πλήρη βίντεο  της κάθε ημέρας του Συνεδρίου ακολουθήστε τους συνδέσμους:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Πρωινή Συνεδρία: https://youtu.be/DkkPICyL7bk

Απογευματινή Συνεδρία: https://youtu.be/apiufcApsdY

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Πρωινή Συνεδρία: https://youtu.be/dQ594r6pDKo

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe