ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College Χρυσός Χορηγός στην κοπή της πίτας της Βρετανικής Πρεσβείας και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου


26 February 2020
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College Χρυσός Χορηγός στην κοπή της πίτας της Βρετανικής Πρεσβείας και του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου

Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2020. Στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια κοινή δεξίωση για την κοπή της πίτας της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College να είναι ο Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης.

 

Η εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν μέλη του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι της Ελληνικής Κυβέρνησης, υψηλόβαθμα στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας και Βρετανοί επενδυτές, έλαβε χώρα παρουσία της Βρετανίδας Πρέσβεως, Kate Smith, της Ελληνίδας Προέδρου του Επιμελητηρίου κυρίας Άννας Καλλιάνη και του Βρετανού Προέδρου του Επιμελητηρίου κυρίου Αλέξανδρου Τέρνερ.

 

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Ian Livingstone, Executive Chairman της London + Regional Properties. Η London + Regional αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς Βρετανικούς Επενδυτικούς Ομίλους στον ευρύτερο χώρο του Real Estate και του Τουρισμού, με επενδυτικά κεφάλαια περίπου 9 δις λιρών.

 

O Πρόεδρος και Ιδρυτής του New York College κος Ηλίας Φούτσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Βρετανίδα Πρέσβη Kate Smith, η οποία έχει τιμήσει στο παρελθόν τις αποφοιτήσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διεθνή δραστηριοποίησή του σε Ελλάδα (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) και Τσεχία (Πράγα), καθώς  και για τις δυναμικές του συνεργασίες με τα Βρετανικά Πανεπιστήμια University of Bolton και University of Greenwich.

 

Η εκδήλωση αυτή, όπου το New York College ήταν ο Χρυσός Χορηγός,  σηματοδοτεί την άριστη συνεργασία της Ελλάδας με την Μεγάλη Βρετανία σε οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό επίπεδο, καθώς και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και ενίσχυσής τους.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe